بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد

لاوروف:موضع روسیه درباره کوزوو بدون تغییر است

به گفته وزیر امور خارجه روسیه موضع مسکو در قبال کوزوو تغییر نکرده است و مسکو راه‌حلی را خواهد پذیرفت که مورد قبول صرب‌ها باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۸۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه که این سخنان را در دیدار با «الکساندر وولین» وزیر داخلی صربستان مطرح می‌کرد، گفت: «درباره کوزوو، موضع روسیه بدون تغییر است. این موضع بارها توسط رئیس جمهور ولادیمیر پوتین تکرار شده است. ما خواستار راه حل دوجانبه، قابل قبول و معتبر میان بلگراد و پریستینا بر اساس قطعنامه 1244 شورای امنیت سازمان ملل هستیم. به طور طبیعی این موضوع در وهله نخست باید در راستای قوانین بین‌المللی بوده و مورد تایید شورای امنیت سازمان ملل باشد».

وزیر امور خارجه روسیه اضافه کرد: «ما راه حلی را خواهیم پذیرفت که مورد قبول صرب‌ها باشد. ما حمایت همه جانبه خود را از دوستان صرب انجام خواهیم داد تا چنین نتیجه‌ای حاصل شود».

تنش‌ها بین صربستان و کوزوو در ماه جاری زمانی شعله‌ور شد که دولت این منطقه خودمختار گفت که صرب‌های ساکن شمال را که مورد حمایت بلگراد هستند و نهادهای کوزوو را به رسمیت نمی‌شناسند، ملزم می‌کند تا از پلاک خودروهای صادر شده در این حکومت استفاده کنند.

اوضاع پس از آنکه نخست وزیر کوزوو، با به تعویق انداختن این قانون تا یکم سپتامبر موافقت کرد، آرام شد. کوزوو در سال ۲۰۰۸، تقریبا یک دهه پس از شورش علیه دولت بلگراد، به حالت حکومت خودمختار درآمد.

با این حال، صربستان از نظر قانونی هنوز کوزوو را بخشی جدایی‌ناپذیر از خاک خود می‌داند. این کشور افزایش تنش ها و درگیری‌ها در این منطقه را رد می‌کند و کوزوو را به پایمال‌کردن حقوق اقلیت صرب‌های ساکن در آن منطقه متهم می‌کند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار