سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تهدید مجدد «برایان هوک» به تحریم کشورهای خریدار نفت ایران

رئیس گروه اقدام علیه ایران در وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه تهران تا کنون بارها گزینه دیپلماتیک واشنگتن را رد کرده، از تحریم همه کشورهای خریدار نفت ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 28
کد خبر: ۱۴۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «برایان هوک» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران و رئیس «گروه اقدام ایران» در وزارت خارجه ایالات متحده امروز (جمعه) با تکرار ادعاهای بی‌اساس، مجددا تهدید کرد که هر کشوری را که از ایران نفت خریداری کند، تحریم می‌کنند.

 

هوک با تهدید مستقیم اتحادیه اروپا به تحریم، گفت: «شرکت‌های اروپایی یک انتخاب دارند، یا با ایالات متحده تجارت می‌کنند یا با ایران».

 

به نوشته وبگاه شبکه «اسکای‌نیوز» وی که به‌نظر می‌رسد دیگر اعتقادی به راهکار دیپلماتیک با ایران ندارد، اظهار داشت: «رئیس‌جمهور آمریکا مکررا گفته که از هر نوع تماسی از ایران استقبال می‌کند. (اما) ایران بارها دیپلماسی ما را رد کرده است».

 

نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران، با بیان اینکه هر کشوری که از ایران نفت خام خریداری کند تحت تحریم‌های واشنگتن قرار می‌گیرد، افزود: «آمریکا در تلاش است تا به تنهایی 50 میلیارد دلار عایدی ایران از فروش نفت را قطع کند و تحریم‌ها را تا زمانی که ایران یک کشور عادی شود، تشدید می‌کند».

 

هوک با تاکید بر اینکه آمریکا خواستار تغییر رفتار ایرانی‌هاست، نه تغییر رژیم مدعی شد: «اگر مانع تثبیت ایران در یمن نشویم، آنها در موقعیتی خواهند بود که تنگه هرمز را مسدود کنند».

 

وی همچنین از دیدار خود با رئیس سازمان دریانوردی بین‌المللی در لندن برای گفت‌وگو درباره کنترل نفتکش‌های خروجی از ایران خبر داد.

 

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» در تاریخ 18 اردیبهشت سال قبل با خروج از توافق هسته‌ای، تحریم‌هایی را که ذیل برجام لغو شده بودند (از جمله تحریم‌های حوزه نفتی و بانکی) در دو بازه 80 و 90 روزه علیه تهران احیا کرد. اتحادیه اروپا نیز بعد از یک سال انفعال، نهایتا یک کانال ویژه مالی برای تسهیل تبادلات تجاری با ایران موسوم به «اینستکس» ثبت کرد اما هنوز اقدام خاصی در آن صورت نگرفته است.

 

ترامپ همچنین شامگاه دوشنبه با امضای یک فرمان اجرایی، که به نظر می‌رسد با اهداف تبلیغاتی طراحی شده بود، تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران اعلام کرد. به گفته استو منوشین وزیر خزانه داری آمریکا، واشنگتن دفتر رهبر انقلاب، سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران و سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران را در فهرست تحریم قرار داده است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: هوک ایران نفت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار