مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

شناسایی دو مبتلا به وبای بومی در خوزستان

به گفته رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان دو مورد بیمار مبتلا به اسهال حاد آبکی (التور) شناسایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 27
کد خبر: ۱۴۸۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر سید محمد رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان امروز در اهواز اظهار کرد: با حساسیت و هوشیاری مدافعان سلامت در بخش بهداشت دو مورد بیمار مبتلا به اسهال حاد آبکی (التور) شناسایی شد.

وی افزود: بیماری التور بومی استان خوزستان بوده و بروز آن در این فصل قابل انتظار بود، اما با توجه به بروز مواردی از بیماری در همسایه غربی و احتمال ابتلای مسافرینی که به آنجا و استان‌های نوار غربی کشور تردد دارند، از چند ماه قبل موجب افزایش هوشیاری و حسایت سیستم مراقبت سندرمیک بهداشت شد و نهایتا دو مورد ابتلا به بیماری رصد و از طریق آزمایش نمونه‌های اخذ شده شناسایی شد.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: از دو بیمار مذکور یکی به خارج از استان مسافرت داشته و دیگری با شخصی که به خارج از استان مسافرت داشته در تماس بوده است.

علوی اظهار کرد: علامت اصلی بیماری التور اسهال حاد آبکی است که البته ۷۵ درصد از افراد آلوده به میکروب بدون علامت، ۲۰ درصد اسهال خفیف و فقط پنج درصد با اسهال شدید به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند که از آنها نمونه گرفته شده و در صورت مراجعه به موقع و سریع، با جایگزینی آب و املاح مشکل خاصی پیش نخواهد آمد.

وی راه‌های انتقال میکروب را از طریق آب و مواد غذایی آلوده و عدم رعایت بهداشت دست‌ها عنوان کرد و گفت: در مسافرت‌ها از آب سالم و بهداشتی استفاده شود، غذاهای گرم را به صورت تازه و داغ مصرف نموده و غذاهای اضافه و شب مانده را در یخچال نگهداری و حتماً قبل از مصرف خوب داغ نمایید؛ ضمنا سالم‌سازی سبزیجات به صورت بهداشتی و رعایت بهداشت دست با شست‌وشوی مداوم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده