نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟

قیمت نفت گران شد

قیمت نفت گران شد قیمت نفت در معاملات امروز به بالای ۱۰۱ دلار در هر بشکه افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 29
کد خبر: ۱۴۸۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، به علت احتمال کاهش تولید اوپک و درگیری ها در لیبی که افزایش ارزش دلار آمریکا و چشم انداز تیره رشد اقتصادی در آمریکا را جبران کرد، قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت.

عربستان، بزرگ ترین تولیدکننده نفت اوپک هفته گذشته احتمال کاهش تولید این سازمان را مطرح کرد، منابع آگاه می گویند که ممکن است با افزایش عرضه از سوی ایران در صورت دستیابی به توافق با غرب همزمان باشد.

هر بشکه نفت برنت با 78 سنت افزایش 101.77 دلار فروخته شد. نفت برنت هفته گذشته 4.4 درصد افزایش ارزش را ثبت کرده بود.

نفت خام امریکا نیز با یک دلار و 5 سنت افزایش 94.11 دلار معامله شد. WTI هفته گذشته 2.5 درصد رشد کرده بود.

سوگاندا ساچدوا، معاون بخش تحقیقات کالا در Religare Broking گفت: «قیمت نفت به علت امید به کاهش تولید از سوی اوپک و هم پیمانانش برای بازگرداندن تعادل به بازار در واکنش به توافق ایران و غرب در حال افزایش است.»

اوپک و هم پیمانانش نظیر روسیه که اوپک پلاس نامیده می شوند، 5 سپتامبر نشست سیاست گذاری برگزار می کنند.

قیمت نفت در سال جاری افزایش یافته است. نفت برنت به علت درگیری نظامی روسیه و اوکراین در ماه مارس به 147 دلار رسید. نگرانی ها در مورد افزایش نرخ بهره و تورم و ریسک های مربوط به رکود نیز بر بازار تاثیر گذاشته است.

افزایش قیمت نفت به علت بالا رفتن ارزش دلار محدود شده است. پس از اینکه رئیس فدرال رزرو سیگنال داد که نرخ بهره برای مهار تورم برای مدت طولانی تری بالاتر نگه داشته خواهد شد، ارزش دلار امروز به بالاترین رقم 20 سال گذشته رسید.

تینا تنگ، تحلیلگر بازار سی ام سی گفت: «درحالی که بالا رفتن ارزش دلار، افزایش قیمت نفت را محدود کرده است، کمبود عرضه در بازار نفت احتمالا تقویت قیمت نفت را به دنبال خواهد داشت.»

ناآرامی ‌های پایتخت لیبی در آخر هفته که به کشته شدن 32 نفر منجر شد، نگرانی‌ هایی ایجاد کرده که ممکن است این کشور را در یک درگیری تمام عیار بکشاند و عرضه نفت از این کشور عضو اوپک مختل شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار