زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

ثبت‌نام بایدن برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا

رسانه های غربی گزارش کردند، جو بایدن اوراق رسمی ثبت نام خود به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 آمریکا را نزد کمیسیون فدرال انتخابات این کشور ثبت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 30
کد خبر: ۱۴۹۱۲۵

رسانه های غربی به یک سند منتشر شده از سوی وبسایت کمیسیون فدرال انتخابات آمریکا استناد کردند که نشان می دهد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ثبت نام مجدد به عنوان نامزد برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا را نزد این کمیسیون انجام داده است.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، در صفحه مربوط به برگه ثبت اطلاعات کاندیداتوری مجدد جو بایدن برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا که امروز سه شنبه ثبت و منتشر شده، عبارت «بایدن به عنوان نامزد رئیس جمهوری» در بخش اطلاعات «کمیته اصلی ستاد انتخاباتی برای جوزف آر بایدن جونیور و کامالا هریس» ذکر شده است.

به نوشته ایندیپندنت، خبر ثبت اوراق رسمی کاندیداتوری مجدد برای ریاست جمهوری از سوی جو بایدن در حالی منتشر می شود که او قرار است روز پنجشنبه سخنرانی مهمی در ایالت فیلادلفیا ایراد کند و خود را برای این سخنرانی آماده می کند.

بر اساس اعلام کاخ سفید، بایدن در اطراف بنای «پارک تاریخی ملی استقلال» در فیلادلفیا با موضوع «ادامه نبرد برای روح ملت» سخنرانی خواهد کرد.

آنطور که ایندیپندنت نوشته، موضوع این سخنرانی بایدن یادآور عنوانی است که او برای ستاد انتخاباتی سال ۲۰۲۰ خود به کار برده و آن مبارزه انتخاباتی و نبردش با دونالد ترامپ در آن انتخابات را به عنوان «نبرد برای روح آمریکا» معرفی کرد.

بر اساس قوانین انتخاباتی آمریکا نامزدهای انتخاباتی احزاب این کشور ابتدا باید در رقابت درون حزبی مربوط به هر یک از احزاب شرکت و با چهره های دیگری که در داخل آن حزب به عنوان نامزدهای انتخابات درون حزبی مطرح شده اند رقابت کنند اما به طور معمول یک رئیس جمهور مشغول به کار به احتمال تقریبا مسلم نامزد اصلی حزبش برای رسیدن به دور بعدی ریاست جمهوری خود است.

در ماه های اخیر کاخ سفید و خود بایدن چندین بار بر قطعیت قصد او برای نامزدی دوباره او برای انتخابات ریاست جمهوری برای سال ۲۰۲۴ از سوی حزب دموکرات تاکید کرده بودند اما مسائل مختلفی نظیر افول محبوبیت او در نظرسنجی ها، گاف های متعدد و حرکات عجیبی که او در موقعیتهای مختلف نشان داده و نگرانی از بابت سن بالایش موجب شده که در حزب دموکرات بر سر نامزدی مجدد او از جانب این حزب برای ریاست جمهوری اختلاف نظر وجود داشته باشد./فارس

ارسال نظر