المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

حمله سایبری به زیرساخت های بنادر رژیم صهیونیستی

حمله سایبری به زیرساخت های بنادر رژیم صهیونیستی پایگاه های اینترنتی بنادر رژیم صهیونیستی در پی حمله سایبری از دسترس خارج شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 31
کد خبر: ۱۴۹۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر  شبکه المیادین عصر امروز چهارشنبه اعلام کرد که این حمله سایبری توسط یک گروه عراقی انجام شده است و در کار بنادر رژیم صهیونیستی اخلال ایجاد کرده است.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز نوشت: یک گروه سایبری به نام "الطاهره" این حمله را انجام داده است و پایگاه های بنادر یافا، حیفا، عکا و ایلات را از دسترس خارج کرده است و این اختلال همچنان ادامه دارد.

این درحالی است که وبسایت صهیونیستی «واللا» سه‌شنبه شب نیز گزارش داده بود که گروه هکری موسوم به «دست‌های باز» تلفن همراه رئیس موساد را هک کرده است.

این وبسایت نوشته بود که تصاویر جدید منتشر شده دومین دسته از تصاویری است که از دستگاه‌های شخصی رئیس موساد منتشر می‌شود.

منابع عبری‌زبان عکس دندان‌های دیوید بارنیاع رئیس موساد را به اشتراک گذاشته و نوشتند که هکرهای ایرانی موبایل رئیس موساد را هک کرده و از او خواستند که دندان‌هایش را تمییز کند!

هکرها پس از هک تلفن همراه بارنیاع به زبان عبری برای او نوشتند: «این هم هدیه عید پوریم (عید یهودیان) برای شماست».

زیرساخت های مختلف نظامی،امنیتی، اقتصادی و مراکز و تاسیسات حیاتی رژیم صهیونیستی بویژه در طول ماههای اخیر بارها هدف حملات سایبری قرار گرفته است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار