4 خطر بیخ گوش رژیم صهیونیستی هم‌زمان با انتخابات داخلی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد
گزارش یک رسانه‌ عبری زبان؛

4 خطر بیخ گوش رژیم صهیونیستی هم‌زمان با انتخابات داخلی

وب‌سایت عبری زبان «وای نت» در گزارشی با انتقاد از درگیر بودن جامعه رژیم صهیونیستی به چالش‌های انتخاباتی نوشت: توانمندی هسته‌ا‌ی ایران، مشکلات تشکیلات خودگردان، خطر در محوطه مسجدالاقصی و حرکت به سمت کشوری دوملیتی ازجمله تهدیداتی است که با وجود انتخابات به آن پرداخته نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 11
کد خبر: ۱۴۵۷۵۶

4 خطر بیخ گوش رژیم صهیونیستی هم‌زمان با انتخابات داخلی

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ وب‌سایت خبری «وای نت» در مطلبی با برشمردن تهدیداتی که به‌طور مستقیم رژیم صهیونیستی را هدف قرار گرفته‌اند، از اینکه ذهن جامعه و احزاب سیاسی صرفاً مشغول موضوعات انتخاباتی است، انتقاد کرد. 


در این گزارش آمده است: در حال حاضر رژیم صهیونیستی با چالش‌های راهبردی بی‌سابقه‌ای مواجه است، اما به جای پرداختن به این چالش‌ها، در سیاست‌های کوچک قبل و بعد از انتخابات غوطه‌ور است و این در تضاد با ثبات سیاسی دشمنان ماست که به آنها اجازه می‌دهد روی راهبرد خصمانه با رژيم صهیونیستی تمرکز کنند.

مهم‌ترین تهدیدات رژیم صهیونیستی

در این گزارش نخستين و مهم‌ترین تهدید برای رژیم صهیونیستی، قدرت ایران در دو حوزه هسته‌ای و موشک‌های بالستیک خوانده شده است. تل‌آویو اشتباه بزرگی مرتکب شد که بدون تهیه جایگزین‌های نظامی-امنیتی، در لغو توافق هسته‌ای نقش داشت و امروز متأسفانه می‌توان گفت تصمیم‌گیری در مورد تبدیل شدن ایران به قدرت هسته‌ای به گونه‌ای که رژيم صهیونیستی را به خطر بیندازد، تنها در اختیار تهران است. 

این گزارش می‌افزاید: احتمال دستیابی به جایگزین توافق هسته‌ای در حال محو شدن است. در این میان تحقق گزینه نظامی از سوی رژيم صهیونیستی هر چقدر هم مهیب باشد، به هماهنگی راهبردی با آمریکا بستگی دارد. به عبارت ساده؛ برای رفع تهدید در همه ابعاد باید به هماهنگی با آمریکا اولویت داد. در همین راستا همکاری با کشورهای عربی بسیار عالی نظر می‌آید، اما کشورهای عربی به صراحت اعلام کردند قصد ایجاد چارچوب الزام‌آوری مانند ناتو را ندارند و در نهایت هماهنگی با آنها هم صرفاً زیر پرچم آمریکاست.


وای نت تهدید دوم رژیم صهیونیستی را تغییر در وضعیت موجود مسجدالاقصی و محوطه پیرامون آن خواند و گزارش کرد، اگر این اتفاق بیفتد، رژیم صهیونیستی ممکن است گرفتار جنگ مذهبی با جهان اسلام شود و این بر روابط تل‌آویو با کشورهای عربی و حتی با آمریکا تأثیر می‌گذارد. اگر رژيم صهیونیستی وارد چنین درگیری‌ای‌شود (همان‌طور که در سال 2021 حماس تلاش کرد چنین فضایی ایجاد کند) به آمادگی کلی تل‌آویو برای مقابله با تهدید ایران آسیب خواهد رساند. 

این رسانه صهیونیستی تهدید سوم را تحقق سناریوی «یک کشور برای دو ملت» خواند و نوشت: فقط می‌توان افسوس خورد نظام انتخاباتی که در پس زمینه همه چیز قرار دارد، به مسائل اساسی راهبردی نمی‌پردازد. به‌عنوان نمونه، رژیم صهیونیستی در روندی تدریجی اما مستمر در حال تبدیل شدن به رژیمی برای دو ملت است که در تضاد آشکار با دیدگاه صهیونیستی «یک کشور یهودی-دموکراتیک» است. این یعنی تشکیلات خودگردان فلسطین کمتر قادر به فعالیت در منطقه A کرانه باختری است که در حال حاضر تحت کنترل کامل این تشکیلات قرار دارد. 


حال این علامت سؤال درباره وضعیت روز پس از بازنشستگی -دیر یا زود- محمود عباس (ابومازن) وجود دارد. این بازنشستگی روزی ما را غافلگیر خواهد کرد؛ زیرا تهدید ایران (با وجود ارزیابی‌های دقیق اطلاعاتی تشدید شده)  به سطحی رسیده که پیشرفت این کشور به دیگران وابسته نباشد.

وای نت تهدید چهارم را بروز جنگ داخلی عنوان کرد و می‌نویسد: جامعه عرب رژیم صهیونیستی ممکن است از ناامیدی فزاینده در رابطه با نظام انتخاباتی خارج شود. می‌توان پیش‌بینی کرد در وضعیتی که حماس به دنبال فرصتی برای برافروختن آتش است، به ویژه اگر این فرصت حول موضوعی مانند مسجدالاقصی به دست این گروه بیفتد، صهیونیست‌ها با جبهه فلسطینی در داخل مواجه خواهند شد، مشابه آنچه در جریان عملیات نظامی سال 2021 میلادی علیه نوار غزه، در سرزمین‌های اشغالی رخ داد. 

 

این گزارش می‌افزاید: در آن زمان چندین شهر مختلط عربی-صهیونیستی درگیر ناآرامی‌ شدند که در نتیجه این وضعیت چندین شهروند عرب جان باختند. این اتفاق که در نوع خود منحصر به فرد بود، کماکان مورد بررسی نهادهای امنیتی است و در گزارش‌ها از آن با عنوان «تهدید بالقوه» یاد می‌شود.
 

ارسال نظر
آخرین اخبار