پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

آغاز شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهرستانهای تهران

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهرستانهای استان تهران اغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 02
کد خبر: ۱۴۹۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تاکید بر اینکه در شهرستانهای استان تهران تاکنون بر اساس بررسی‌هایی که برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن شده است گزارشی برای تخلیه، پلمب و تخریب فوری ساختمانی نداشته ایم، گفت: روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن شهرستانهای استان تهران اغاز شده است.

عابد ملکی در تشریح روند شناسایی ساختمان‌های ناایمن سطح استان تهران گفت: در استان تهران بر اساس ابلاغ وزارت کشور شهر تهران به صورت استثنا به شهردار تهران سپرده شده و سایر نقاط استان به معاونت عمرانی استانداری تهران سپرده شده تا مهم ترین ساختمان های ناایمن استان تهران شناسایی و احصا شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران افزود: این شناسایی‌ها هم برای ساختمان های بلندمرتبه و هم برای ساختمان های قدیمی مثل بازار تهران در شهر تهران و سایر نقاط استان تهران انجام خواهد شد. در همین راستا کار آغاز شده و طرح را به شهرداری های سطح استان سپردیم که آمار ساختمان های بلند مرتبه و ناایمن احصا شود و در سامانه ویژه این طرح که توسط وزارت کشور تدارک دیده شده است بارگذاری کنند؛ البته جلسات این موضوع هنوز برگزار نشده است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود ساختمان ناایمنی که در سطح استان تهران نیازمند تخلیه، پلمب و تخریب فوری باشد، تاکید کرد: تاکنون به جز شهر تهران در شهرستانهای استان تهران چنین گزارشی نداشته‌ایم. البته ساختمان نیازمند ایمن سازی فوری داریم؛ اما گزارشی برای تخلیه، پلمب و تخریب فوری نداشتیم./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده