آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

ایروانی استوارنامه خود را به دبیرکل سازمان ملل تقدیم کرد

امیر سعید ایروانی، نماینده جدید دائم ایران در سازمان ملل متحد، رسما کار خود را در نیویورک آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 08
کد خبر: ۱۵۰۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده جدید دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد، عصر چهارشنبه به وقت محلی در دیدار با "آنتونیو گوترش"، دبیرکل سازمان ملل متحد در محل دفتر وی، استوارنامه خود را به دبیرکل تقدیم و رسما کار خود را آغاز کرد.

 

در این دیدار سفیر و نماینده جدید دائم ایران بر عزم جمهوری اسلامی ایران در تداوم تعامل سازنده و همکاری نزدیک با سازمان ملل، به ویژه در راستای تقویت چندجانبه گرایی و مقابله با یکجانبه گرایی و حل بحران‌های منطقه‌ای تاکید کرد.

 

ایروانی با اشاره به جایگاه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران و نیز اولویت‌های سیاست خارجی ایران در توسعه همکاری با کشورهای منطقه خلیج فارس، بر ایجاد امنیت منطقه‌ای با مشارکت سازنده کشورهای منطقه تاکید کرد.

 

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، همچنین با اشاره به نقش و جایگاه دبیرکل، خواستار ایفای نقش وی در کمک به ایجاد صلح و امنیت منطقه‌ای شد.

 

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در پایان مجددا دعوت کشورمان از دبیرکل برای سفر به ایران را تجدید کرد.

 

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه و نقش جمهوری اسلامی ایران در صلح و ثبات منطقه، از همکاری و تعامل سازنده جمهوری اسلامی ایران با سازمان ملل به ویژه در تقویت چندجانبه گرایی قدرانی وبر تداوم این همکاری تاکید کرد.

 

دبیرکل سازمان ملل ضمن پذیرش دعوت برای دیدار از ایران، آمادگی خود را برای ایفای نقش در پیشبرد صلح و امنیت منطقه‌ای خلیج فارس اعلام کرد./ تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار