ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

جزئیات کندی خروج زائران از مرز مهران از زبان سخنگوی پلیس

سخنگوی پلیس با اشاره به باز بودن مرز مهران گفت: درخواست ما این است زائران برای حضور در این مرز عجله نداشته باشند، زیرا تعداد گیت‌های خروجی ایران با گیت‌های وردی عراق تناسب ندارد و این سبب معطل ماندن آنان شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 08
کد خبر: ۱۵۰۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار مهدی حاجیان با اشاره به افزایش و تراکم جمعیت در مرز مهران اظهار داشت: علت این موضوع این است که گیت های خروجی ایران با گیت های عراق تناسب ندارد، ایران بیش از 100 گیت خروجی دارد اما گیت های خروجی عراق کمتر است.

 

وی بیان کرد: به علت گرمی هوا و برای اینکه زائران با مشکل رو به رو نشود، جمعیت در لایه های مختلف تقسیم بندی شده و با شیب ملایم در حال خروج از مرز هستند.

 

سخنگوی پلیس گفت: درخواست ما از زائران این است صبورانه با پلیس همکاری کنند تا به بهترین شکل ممکن به ارائه خدمات بپردازیم. همچنین زائران عزیز که در مرز و یا مسیرهای منتهی به مهران هستند عجله ای برای عبور نداشته باشند.

 

حاجیان افزود: در حال حاضر عبور زائران کند است ولی ورودی و خروجی ها تناسب ندارد، نمی خواهیم تجمع زائران در یک نقطه باشد و پلیس مرزبانی مدیریت لازم را در حال انجام دادن است.

 

وی گفت: تا ساعت 17 امروز 145 هزار زائر از مرز مهران خارج شده اند که پیش بینی می شود تا امشب به بالای 200 هزار نفر برسد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار