اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

اعتبارات لازم برای جبران خسارات ناشی از سیل تصویب شد

هیات وزیران به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور با اختصاص مبلغ ۳۹ هزار و ۲۰۱ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای از محل منابع قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت برای بازسازی بخش‌های خسارت‌دیده ناشی از سیل در سطح ملی و استان‌های حادثه دیده کشور موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۰۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 30
کد خبر: ۱۵۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ، در جلسه عصر یکشنبه هیات وزیران که به ریاست حسن روحانی رئیس جمهور برگزار شد، مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال بابت خسارت‌های ناشی از سیل به زیرساخت‌های حوزه راه و ترابری، مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال درخصوص آسیب های ناشی از سیل به تأسیسات و زیرساخت‌های شهری و روستایی و مبلغ ۱۴ هزار و ۲۱ میلیارد ریال برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل به زیرساخت‌های وزارت نیرو تخصیص یافت.

 

*اصلاح دو اساسنامه برای رفع ایراد شورای نگهبان

هیات وزیران همچنین در راستای تأمین نظر شورای نگهبان، اساسنامه‌های صندوق توسعه حمل و نقل کشور و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) را اصلاح کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار