ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

زمان اجرای افزایش حق مسکن کارگران به مصوبه دولت بستگی دارد

نماینده کارگران در شورای عالی کار با اشاره به آخرین وضعیت حق مسکن کارگران گفت:نحوه ی اجرای این مصوبه به مصوبه هیئت دولت بستگی دارد. ما تأکید داریم تا پایان فروردین ماه حق مسکن کارگران تصویب و در حقوق فروردین ماه آنها اجرایی شود .
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۷۶
به گزارش راهبرد معاصر ، علی خدایی، نماینده کارگران در شورای عالی کار درباره آخرین وضعیت حق مسکن کارگران گفت: در بهمن ماه این مصوبه به هیئت دولت رفته است.  در جلسه اول هیئت دولت در سال 98 موضوعات درباره سیل مورد بررسی قرار گرفت.  از آنجایی که ما هم معتقد هستیم که دولت باید به بحث سیل زدگان توجه کند، پیگیری نکردیم تا رسیدگی به موضوع سیل در حد کلان صورت گیرد.

  
 وی ادامه داد: اما در جلسات بعدی حتماً بحث تصویب حق مسکن کارگران را بررسی خواهیم کرد. به اعتقاد من در جلسات بعدی هئیت دولت بحث حق مسکن کارگران باید تعیین تکلیف شود. تلاش ما این است که این مصوبه تا پایان فروردین ماه تصویب شود. بنابر این پیگیری ها را حتماً آغاز می کنیم.

 نماینده کارگران در شورای عالی کار بیان کرد: نحوه ی اجرای این مصوبه به مصوبه هیئت دولت بستگی دارد. ما تأکید داریم تا پایان فروردین ماه حق مسکن کارگران تصویب و در حقوق فروردین ماه آنها اجرایی شود .

در نشست شورای عالی کار در اول بهمن ماه سال گذشته مقرر شد که حق مسکن کارگران به میزان 60 هزار تومان افزایش یافته و به 100 هزار تومان برسد.این مصوبه برای اجرایی شدن نیاز به تأیید هیئت وزیران دارد اما از بهمن ماه تاکنون هنوز در هیئت وزیران بررسی و تصویب نشده است.
 
تسنیم
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار