معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

افزایش ضریب هوشی با رژیم غذایی سالم

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که از سنین پایین رژیم غذایی سالم‌تری دارند از بهره هوشی بالاتری برخوردار هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر کودکانی که از شیر مادر تغذیه و بعد‌ها میوه‌ها، سبزیجات و سایر غذا‌های سالم مصرف کردند، در سن هشت سالگی ضریب هوشی آنان تا دو امتیاز بالاتر بود.

دکتر لیزا اسمیترز، محقق این تحقیق گفت: رژیم غذایی، مواد مغذی مورد نیاز برای رشد بافت‌های مغز را در دو سال اول زندگی تأمین می‌کند و هدف از این مطالعه بررسی تأثیر رژیم غذایی بر ضریب هوشی کودکان بود.

ما دریافتیم کودکانی که در ۶ ماهگی با شیر مادر تغذیه می‌کردند و رژیم غذایی سالمی ازجمله حبوبات، پنیر، میوه‌ها و سبزیجات در ۱۵ و ۲۴ ماهگی داشتند، تا سن هشت سالگی تا دو امتیاز ضریب هوشی بالاتری داشتند.

نتایج این تحقیق حاصل مطالعه‌ای بر روی بیش از ۷۰۰۰ کودک است که عادات غذایی آنان در سنین ۶ ماهگی، ۱۵ ماهگی و دو سالگی مورد بررسی قرار گرفت. آنان تا سن هشت سالگی تحت نظر بودند.

دکتر اسمیترز می‌گوید: برخلاف فواید تغذیه سالم، کودکانی که با غذا‌های ناسالم تغذیه می‌شوند، بهره هوشی پایین‌تری داشتند.ضریب هوشی آن دسته از کودکانی که در دو سال اول زندگی رژیم غذایی آنان به‌طور منظم شامل بیسکویت، شکلات، شیرینی، نوشابه و چیپس بود، تا سن هشت سالگی تا دو امتیاز ضریب هوشی کمتری داشتند.

همچنین غذا‌های آماده که در ۶ ماهگی داده می‌شوند تأثیر منفی بر ضریب هوشی کودک دارند، اما شاهد برخی از ارتباط‌های مثبت این غذا‌ها در ۲۴ ماهگی بودیم.

اگرچه تفاوت‌ها در ضریب هوشی زیاد نیست، این مطالعه برخی از قوی‌ترین شواهد را ارائه می‌کند که نشان می‌دهد الگو‌های رژیم غذایی از ۶ تا ۲۴ ماهگی تأثیر کوچک، اما قابل‌توجهی بر ضریب هوشی در هشت سالگی دارند؛ بنابراین مهم است که تأثیر طولانی‌مدت غذا‌هایی که به فرزندانمان می‌دهیم را در نظر بگیریم./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار