نقش مهم استرس در اضافه وزن-راهبرد معاصر
تراشه هوآوی، راهگشای چین در توسعه فناوری جراحی با هوش مصنوعی اعلام جزئیات تازه درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک می‌شود نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود

نقش مهم استرس در اضافه وزن

نتایج مطالعات اخیر نشان داد که استرس و سایر عوامل ممکن است این ساعت‌ها را از بین ببرند و منجر به افزایش وزن شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۸۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر محققان دانشکده ویل کورنل در نیویورک می‌گویند که اختلالات ساعت شبانه روزی بدن ناشی از استرس ممکن است بر افزایش وزن تأثیر بگذارد.

نتایج مطالعه اول نشان داد در موش‌هایی که به‌طور مصنوعی سطح استرس افزایش داده شد و ترشح هورمون‌ها متوقف شد، رشد سلول‌های چربی افزایش یافت.

نتایج مطالعه دوم نشان داد که پیش سازهای سلول چربی تنها در عرض چند ساعت در شب متعهد می‌شوند که به سلول‌های چربی تبدیل شوند.

دکتر «مری تروئل»، محقق ارشد هر دو مطالعه، گفت: «زمانی که ما از ریتم شبانه روزی خارج می‌شویم، نیروهای زیادی علیه متابولیسم سالم کار می‌کنند.»

اگرچه همه موش‌ها از یک رژیم غذایی سالم استفاده کردند، اما موش‌های قرارگرفته در معرض استرس، بیش از ۹ درصد بیشتر از موش‌های کنترل اضافه وزن داشتند.

محققان بررسی کردند که آیا افزایش وزن ناشی از افزایش چربی است و متوجه شدند که چربی قهوه‌ای و سفید موش‌های تحت استرس بیش از دو برابر شده است. سطح انسولین آنها نیز افزایش یافت.

در کمال تعجب تیم، اختلالات متابولیک سطح گلوکز خون را پایین نگه داشت. علاوه بر این، اختلالات از تجمع چربی در خون یا کبد جلوگیری می‌کند.

هنگامی که محققان استرس مصنوعی را حذف کردند، این تغییرات بلافاصله معکوس شد.

به گفته محققان، این مطالعه نشان می‌دهد که استرس مزمن می‌تواند افزایش وزن را حتی با یک رژیم غذایی سالم و کم چرب افزایش دهد.

تیم تحقیق امیدوار است که یافته‌های آنها منجر به تولید داروهایی شود که می‌تواند با تنظیم مجدد ریتم شبانه روزی به افراد مبتلا به چاقی کمک کند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده