ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

سقوط پهپاد ترکیه‌ در شمال عراق

سقوط پهپاد ترکیه‌ در شمال عراق رسانه های عراقی یکشنبه شب از سقوط یک پهپاد ترکیه‌ای در استان سلیمانیه در شمال عراق خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر  از پایگاه خبری "شفق نیوز"، این پهپاد در منطقه اقلیم کردستان سقوط کرده است.

یک منبع که خواست نامش فاش نشود به خبرگزاری "شفق نیوز گفت که این پهپاد که از آن به پهپاد ناشناس یاد رد، امشب در قلعه دزه واقع در شهرستان بشدر در ناحیه رابرین سقوط کرده است.

براساس گزارش این منبع، که علت سقوط این پهپاد اعلام نشده است و تحقیقات در مورد علت این حاثه در جریان است.

چندی پیش، منابع رسانه‌ای عراق از شنیده شدن صدای هفت انفجار در داخل یک پایگاه نظامی ترکیه در عراق خبر دادند و اعلام کردند که با چند پهپاد بال ثابت، پایگاه نظامی «بامرنی» واقع در مرزهای مشترک عراق و ترکیه هدف قرار گرفته است.

منابع خبری عراق، همچنین از حمله ارتش ترکیه به شمال این کشور و اصابت یک گلوله توپ به تفرجگاهی در شهر «زاخو» واقع در استان «دهوک» در منطقه کردستان عراق خبر دادند. رسانه‌های عراقی گزارش دادند که در پی این حمله، ۹ شهروند عراقی کشته و ۳۱ نفر مجروح شدند.

ترکیه مدت‌هاست به بهانه مقابله با گروهک تروریستی حزب کارگران کردستان (پ. ک.ک) تمامیت ارضی عراق را نقض می کند.

گروهک پ. ک.ک در فهرست تروریستی کشورهای ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد.

دولت ترکیه حزب کارگران کردستان را مسئول مرگ بیش از ۴۰ هزار شهروند ترکیه می‌داند، این درحالی است که در مقابل نیز بسیاری از مناطق شمال سوریه و عراق به دنبال حملات ارتش آنکارا خالی از سکنه شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار