ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دیدار مقامات آذربایجان و ارمنستان برای رفع تنش‌های میان دو کشور

دیدار مقامات آذربایجان و ارمنستان برای رفع تنش‌های میان دو کشور بنا بر اعلام رسانه‌ها، قرار است وزرای خارجه دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان در حاشیه نشست نیویورک دیدار و گفتگو کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال دور تازه درگیری بین دو کشور همسایه ارمنستان و جمهوری آذربایجان، رسانه‌ها از دیدار برنامه ریزی شده وزرای خارجه دو کشور در نیویورک خبر دادند.

 

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» وزارت امور خارجه ارمنستان اعلام کرد که به ابتکار ایالات متحده نشست سه جانبه «آرارات میرزویان» وزیر خارجه ارمنستان، «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در نیویورک برگزار می‌شود.

 

«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز روز یکشنبه در جریان سفر جنجال برانگیز به ایروان، باکو را مسئول حملات به ارمنستان دانست. به دنبال این سفر، وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «اتهامات غیرمنصفانه و غیرمستند پلوسی علیه باکو غیرقابل قبول است. پلوسی به عنوان یک سیاستمدار طرفدار ارمنستان شناخته می‌شود.»

 

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان با بیان اینکه سخنان پلوسی تبلیغ برای ارمنستان است، اعلام کرد: «این ضربه‌ای جدی به تلاش‌ها برای عادی سازی روابط بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان است».

 

وزارت خارجه آذربایجان در این بیانیه افزود که اظهارات پلوسی تلاشی برای جلب نظر آمریکایی‌های ارمنی تبار در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکاست.

 

سخنگوی کرملین نیز روز دوشنبه در واکنش به سفر نانسی پلوسی به ارمنستان گفت که روسیه از اقداماتی که منجر به عادی‌سازی اوضاع بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان شود، استقبال خواهد کرد.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در این باره گفت، از هر چیزی که بتواند به عادی سازی روابط و تثبیت اوضاع در مرزها کمک کند، نه در گفتار بلکه در عمل، نه با صدای بلند و عوام فریبانه، بلکه به صورت واقعی می‌توان استقبال کرد.

 

پسکوف افزود: «باید دید که اقدامات و اظهارات واقعاً به این عادی سازی کمک می‌کند؟ ما به مرور زمان خواهیم دید و همه چیز را زمان مشخص خواهد کرد.»

 

این گزارش حاکیست، دور تازه درگیری بین ایروان و باکو دو روز طول کشید. وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که ارتش این کشور طی درگیری‌های ۱۲ تا ۱۴ سپتامبر (۲۱ تا ۲۳ شهریور) با ارمنستان، ۷۹ کشته و ۲۸۲ مجروح داده است.

 

«نیکول پاشینیان»نخست‌وزیر ارمنستان نیز گفت که دستکم ۱۳۵ نظامی ارمنستانی در درگیری‌های مرزی با جمهوری آذربایجان کشته شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار