ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد

تاکید الکاظمی بر نقش مهم عراق در ثبات منطقه

تاکید الکاظمی بر نقش مهم عراق در ثبات منطقه نخست وزیر عراق به موضع گیری درباره روابط عراق با همسایگان و نقشی پرداخت که این کشور در زمینه ایجاد ثبات در منطقه ایفا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق اعلام کرد که گفتگوی ملی می‌تواند به راهکاری منجر شود که بحران کنونی را پایان دهد.

 

وی در ادامه گفت: ما طی دو سال گذشته در راستای برقراری بهترین روابط با همسایگان و جامعه جهانی حرکت کردیم. ما سطح حضور عراق در محافل بین المللی را بالا بردیم و همکاری و شراکت همگانی را تقویت کردیم که این بازتاب مثبتی بر منافع ملت ما در همه زمینه‌ها به دنبال داشته است.

 

نخست وزیر عراق بیان کرد: عراق توان نقش مهمی در ثبیت ثبات منطقه را دارد و اینکه عامل نزدیکی دیدگاه‌ها میان همگان باشد و این رویکرد باید در همه سطوح مورد توجه واقع شود.

 

وی افزود: در اینجا باید اشاره کنم که بحران سیاسی کنونی دشوار است اما باب حل بحران هنوز باز است و این گفتگوی آرام و شفاف و در نظر قرار دادن منفعت عراق و ملت آن بر سایر امور را طلب می کند.

 

الکاظمی از همه گروه‌های ملی و سیاسی عراقی خواست که آرامش و صبر پیشه کنند و به زبان گفتگو و عقل روی آورند تا عراق را در این مرحله به ساحل امنیت و آرامش در این برهه تاریخی برسانند.

 

این درحالی است که «فواد حسین»، وزیر امور خارجه عراق در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با «کاترین کولونا»، همتای فرانسوی خود دیدار و گفتگو کرد.

 

وزیران خارجه عراق و فرانسه با اشاره به مناسبات دوجانبه میان عربستان و ایران و بهبود آن در زمینه‌های معین، بر لزوم تداوم این مذاکرات که در بغداد آغاز شده و پیشبرد آن در راستای تحقق امنیت و ثبات و همکاری تاکید کردند و افزودند: عراق نقش مثبت و آشتی‌جویانه‌ای در منطقه ایفا می کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار