جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

بولتون: دلیلی ندارد ایران غنی‌سازی خود را افزایش دهد

مشاور امنیت ملی آمریکا با اعتراض به اقدام ایران در افزایش ذخایر اورانیوم غنی سازی شده در پیامی در توئیتر نوشت که دلیلی ندارد ایران غنی‌سازی خود را افزایش دهد مگر آنکه به دنبال سلاح هسته‌ای باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا به اقدام ایران در عبور از سقف ذخایر اورانیوم غنی شده در توافق برجام واکنش نشان داد.



وی در پیامی در توئیتر نوشت: «هیچ دلیلی وجود ندارد که ایران غنی سازی خود را افزایش دهد مگر آنکه این اقدام بخشی از تلاش‌ها برای کاهش زمان گریز برای تولید تسلیحات هسته‌ای باشد.»



پیشتر «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا نیز به اقدام ایران در عبور از سقف ذخایر اورانیوم غنی سازی شده واکنش نشان داد و مدعی شد: «ایران گام‌های جدیدی را برای پیشبرد بلندپروازی‌های هسته‌ای خود برداشت. یک بار دیگر، رژیم از برنامه هسته‌ای خود برای باج‌خواهی از جامعه بین‌المللی و تهدید امنیت منطقه‌ای استفاده می‌کند. به حامیان ارشد تروریسم جهان اجازه داده نخواهد شد اورانیوم را در هر سطحی غنی کنند.»


«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نیز در دفتر خود در کاخ سفید گفت: «آنها می‌دانند که در حال انجام چه کاری هستند. آنها می‌دانند با چه چیزی در حال بازی هستند،  آنها در حال بازی با آتش هستند. بنابراین به هیچ وجه هیچ پیامی به ایران ندارم.»



روز دوشنبه یک منبع آگاه  تایید کرد که ذخایر اورانیوم غنی سازی شده ایران از سقف مجاز در برنامه جامع اقدام مشترک عبور کرد..پس از آن نیز آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز عبور ذخایر اورانیوم غنی سازی شده ایران با غنای 3.64 درصد از سقف 300 کیلوگرم را تایید کرد.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار