سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

ارتش چین به حالت آماده‌باش درآمد

در پی ورود کشتی‌های جنگی آمریکایی و کانادایی به تنگه تایوان، ارتش چین به حالت آماده باش درآمد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی ورود ناوشکن کلاس آرلی بورک یو اس اس هیگینز و ناوچه کلاس هلیفاکس نیروی دریایی سلطنتی کانادا به تنگه تایوان، ارتش چین در حالت آماده باش قرار گرفت.

 

سرهنگ شی یی، سخنگوی فرماندهی جناح شرقی ارتش آزادیبخش خلق چین (PLA) امروز چهارشنبه گفت: نیرو‌های مسلح چین پس از حرکت ناوشکن یو اس اس هیگینز و ناوچه ونکوور کانادا در تنگه تایوان در بحبوحه تشدید تنش‌ها در منطقه، در حالت آماده باش هستند.

 

کشتی‌های جنگی آمریکا و کانادا برای دومین بار در سال جاری از تنگه تایوان عبور کردند.

 

اوضاع در اطراف تایوان پس از آن تشدید شد که نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل ماه اوت از این جزیره بازدید کرد. چین سفر پلوسی را که آن را ژست حمایت از جدایی طلبی می‌دانست، محکوم کرد و مانور‌های نظامی گسترده‌ای را در مجاورت جزیره راه اندازی کرد. از آن زمان چندین کشور از جمله فرانسه، لیتوانی، آمریکا و ژاپن هیئت‌های خود را به جزیره فرستاده اند که تنش‌ها را در تنگه تایوان بیشتر کرده است.

 

تایوان از سال ۱۹۴۹ به‌طور مستقل از سرزمین اصلی چین اداره می‌شود. پکن این جزیره را استان خود می‌داند، در حالی که تایوان - سرزمینی با دولت منتخب خودش - معتقد است که یک کشور خودمختار است، اما از اعلام استقلال خودداری می‌کند. پکن با هرگونه تماس رسمی کشور‌های خارجی با تایپه مخالف است و حاکمیت چین بر این جزیره را غیرقابل انکار می‌داند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار