ارتش چین به حالت آماده‌باش درآمد-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

ارتش چین به حالت آماده‌باش درآمد

در پی ورود کشتی‌های جنگی آمریکایی و کانادایی به تنگه تایوان، ارتش چین به حالت آماده باش درآمد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی ورود ناوشکن کلاس آرلی بورک یو اس اس هیگینز و ناوچه کلاس هلیفاکس نیروی دریایی سلطنتی کانادا به تنگه تایوان، ارتش چین در حالت آماده باش قرار گرفت.

 

سرهنگ شی یی، سخنگوی فرماندهی جناح شرقی ارتش آزادیبخش خلق چین (PLA) امروز چهارشنبه گفت: نیرو‌های مسلح چین پس از حرکت ناوشکن یو اس اس هیگینز و ناوچه ونکوور کانادا در تنگه تایوان در بحبوحه تشدید تنش‌ها در منطقه، در حالت آماده باش هستند.

 

کشتی‌های جنگی آمریکا و کانادا برای دومین بار در سال جاری از تنگه تایوان عبور کردند.

 

اوضاع در اطراف تایوان پس از آن تشدید شد که نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل ماه اوت از این جزیره بازدید کرد. چین سفر پلوسی را که آن را ژست حمایت از جدایی طلبی می‌دانست، محکوم کرد و مانور‌های نظامی گسترده‌ای را در مجاورت جزیره راه اندازی کرد. از آن زمان چندین کشور از جمله فرانسه، لیتوانی، آمریکا و ژاپن هیئت‌های خود را به جزیره فرستاده اند که تنش‌ها را در تنگه تایوان بیشتر کرده است.

 

تایوان از سال ۱۹۴۹ به‌طور مستقل از سرزمین اصلی چین اداره می‌شود. پکن این جزیره را استان خود می‌داند، در حالی که تایوان - سرزمینی با دولت منتخب خودش - معتقد است که یک کشور خودمختار است، اما از اعلام استقلال خودداری می‌کند. پکن با هرگونه تماس رسمی کشور‌های خارجی با تایپه مخالف است و حاکمیت چین بر این جزیره را غیرقابل انکار می‌داند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار