ارتش چین به حالت آماده‌باش درآمد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ارتش چین به حالت آماده‌باش درآمد

در پی ورود کشتی‌های جنگی آمریکایی و کانادایی به تنگه تایوان، ارتش چین به حالت آماده باش درآمد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 21
کد خبر: ۱۵۱۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی ورود ناوشکن کلاس آرلی بورک یو اس اس هیگینز و ناوچه کلاس هلیفاکس نیروی دریایی سلطنتی کانادا به تنگه تایوان، ارتش چین در حالت آماده باش قرار گرفت.

 

سرهنگ شی یی، سخنگوی فرماندهی جناح شرقی ارتش آزادیبخش خلق چین (PLA) امروز چهارشنبه گفت: نیرو‌های مسلح چین پس از حرکت ناوشکن یو اس اس هیگینز و ناوچه ونکوور کانادا در تنگه تایوان در بحبوحه تشدید تنش‌ها در منطقه، در حالت آماده باش هستند.

 

کشتی‌های جنگی آمریکا و کانادا برای دومین بار در سال جاری از تنگه تایوان عبور کردند.

 

اوضاع در اطراف تایوان پس از آن تشدید شد که نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل ماه اوت از این جزیره بازدید کرد. چین سفر پلوسی را که آن را ژست حمایت از جدایی طلبی می‌دانست، محکوم کرد و مانور‌های نظامی گسترده‌ای را در مجاورت جزیره راه اندازی کرد. از آن زمان چندین کشور از جمله فرانسه، لیتوانی، آمریکا و ژاپن هیئت‌های خود را به جزیره فرستاده اند که تنش‌ها را در تنگه تایوان بیشتر کرده است.

 

تایوان از سال ۱۹۴۹ به‌طور مستقل از سرزمین اصلی چین اداره می‌شود. پکن این جزیره را استان خود می‌داند، در حالی که تایوان - سرزمینی با دولت منتخب خودش - معتقد است که یک کشور خودمختار است، اما از اعلام استقلال خودداری می‌کند. پکن با هرگونه تماس رسمی کشور‌های خارجی با تایپه مخالف است و حاکمیت چین بر این جزیره را غیرقابل انکار می‌داند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر