گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند

رایزنی وزرای خارجه عراق و عربستان درباره گفت‌وگوی تهران و ریاض

وزرای خارجه عراق و عربستان سعودی در نیویورک با یکدیگر دیدار و درباره گفت‌وگوهای تهران و ریاض و میانجی‌گری بغداد در این زمینه رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 23
کد خبر: ۱۵۱۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق در دیدار با «فیصل بن فرحان» همتای سعودی خود در حاشیه هفتاد و هفتمین دور نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، بر علاقه‌مندی کشورش برای برقراری روابط بهتر با همه کشورهای جهان تأکید کرد.

 

وی گفت که عراق تمایل به برقراری بهترین روابط با کشورهای مختلف جهان به ویژه کشورهای عربی و همسایه در راستای تأمین منافع مشترک و مقابله با خطرات مشترک دارد.

 

حسین بر ضرورت تقویت روابط دوجانبه با عربستان و راهکارهای ارتقای این روابط به نفع ملت‌های دو کشور تأکید کرد.

 

به نوشته روزنامه «القدس العربی»، وزارت خارجه عراق در بیانیه اعلام کرد که فؤاد حسین و همتای سعودی او در این دیدار درباره «تلاش‌های عراق برای آرام کردن اوضاع و کاهش تنش بین ریاض و تهران» گفت‌وگو کردند و تشدید تلاش‌ها برای احیای ثبات در منطقه از طریق گفت‌وگو و عدم دخالت در امور داخلی کشورها و نیز ضرورت هماهنگی امنیتی برای مبارزه با بقایای عناصر گروه تروریستی داعش مورد تأکید قرار گرفت.

 

وزیر خارجه عربستان نیز بر حمایت کشورش از وحدت و ثبات عراق تأکید کرد و گفت: «تنشی که منطقه با آن روبه‌روست نیازمند تلاش‌های بیشتر و مشارکت همه در پیدا کردن راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز برای احیای امنیت و ثبات است»./ فارس

ارسال نظر