تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است

امنیت انرژی؛ محور گفتگوی ولیعهد سعودی با مقامات آمریکایی

ولیعهد عربستان سعودی با سه مقام ارشد آمریکایی دیدار و با آنها درباره مسائل مختلف از جمله امنیت انرژی گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی جمعه با مقام‌های ارشد کاخ سفید دیدار و درباره امنیت انرژی گفت‌وگو کرد.

 

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی گزارش داد ولیعهد سعودی روز جمعه در کاخ پادشاهی السلام در جده با «برت مک‌گورک»، هماهنگ‌کننده امور خاورمیانه و شمال آفریقا در شورای امنیت ملی آمریکا، «آموس هوچشتاین»، مشاور ارشد دولت آمریکا در امور امنیت انرژی و «تیم لندرکینگ»، نماینده ویژه آمریکا در امور یمن دیدار کرده است.

 

طبق این گزارش، در این دیدار مسائل مختلف از جمله روابط دوجانبه میان عربستان-آمریکا و امنیت انرژی و همچنین تحولات در منطقه شامل یمن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

هنگام آغاز حمله روسیه به اوکراین، گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه عربستان سعودی و امارات متحده عربی درخواست «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا برای افزایش تولید نفت را رد کرده‌اند.

 

بن‌سلمان روز جمعه با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هم درباره موضوعات مورد اهتمام دوطرف از جمله همکاری‌های اقتصادی و بازار نفت گفت‌وگد کرده بود.

 

در این بیانیه کرملین آمده بود که دو طرف «موضوع هماهنگی روسیه و عربستان برای ایجاد ثبات در بازار جهانی نفت را مورد بحث و بررسی قرار دادندو دو طرف تلاش‌های انجام شده در چارچوب "اوپک پلاس" را در در سطحی بالا ارزیابی کردند؛ مسکو ریاض بر عزم‌شان را برای ادامه پایبندی به توافقات به دست آمده تاکید داشتند».

 

قبل از این نیز «عبدالعزیز بن سلمان» وزیر انرژی عربستان با «الکساندر نوآک» معاون نخست‌وزیر روسیه و مذاکره کننده ارشد اوپک پلاس برای بحث در مورد همکاری بیشتر میان دو کشور در آستانه نشست ماهانه اوپک پلاس گفت‌وگو کرده بودند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار