دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تاکید کاخ‌سفید بر تامین منافع امنیت ملی آمریکا با تداوم مذاکرات هسته‌ای ایران

سخنگوی کاخ سفید شامگاه جمعه گفت که ادامه مذاکرات هسته‌ای با ایران در راستای منافع امنیت ملی آمریکا قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی کاخ سفید شامگاه جمعه گفت که واشنگتن آماده تحمیل هزینه‌های شدید اقتصادی بیشتری علیه روسیه است.

 

وی که در کنفرانس خبری کاخ سفید صحبت می‌کرد، افزود: «اگر روسیه بخش‌هایی از اوکراین را الحاق کند، آمریکا هرگز آن را برسمیت نخواهد شناخت».

 

سخنگوی کاخ سفید اضافه کرد: «همه‌پرسی که مسکو در اوکراین برگزاری می‌کند، نقض آشکار قانون بین‌الملل و توهین به اصل حق حاکمیت به شمار می‌آید».

 

این مقام آمریکایی در ادامه کنفرانس خبری خود درباره مذاکرات با ایران نیز گفت: «اعتقاد داریم که ادامه مذاکرات هسته‌ای با ایران در راستای منافع امنیت ملی آمریکا قرار دارد».

 

وی اضافه کرد: «از ابزارهای دیگری برای حل باقی مشکلات در خصوص رفتارهای ایران استفاده خواهیم کرد».

 

دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌های ایران پس از وقفه‌ای پنج‌ ماهه از پنجشنبه گذشته، ۱۳ مردادماه در شهر وین آغاز شد. این مذاکرات به مدت چهار روز ادامه داشت و روز دوشنبه ۱۷ مرداد با پرواز هیئت‌های شرکت‌کننده به پایتخت‌ها به پایان رسید.

 

تحلیلگران می‌گویند برخی عوامل مانند فشارهای رژیم صهیونیستی، اختلافات با کنگره و مشکلات داخلی در آمریکا دلیل بی‌میلی دولت بایدن برای بازگشت به برجام در ماه‌های گذشته بوده است.

 

بایدن در شرایطی سال ۲۰۲۱ بر سر کار آمد که سیاست فشار حداکثری علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام مانده بود. این سیاست علاوه بر ناکامی در شکل دادن به یک توافق هسته‌ای جدید، باعث ایجاد تفرقه در روابط میان کشورهای دو سوی آتلانتیک، به خطر افتادن اثربخشی نظام تحریم‌ها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی سیاست خارجی آمریکا و مهم‌تر از همه تقویت جریان استکبارستیز در ایران شد.

 

جمهوری اسلامی ایران راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها، اخذ تضمین در خصوص ماندگاری برجام و رفع ادعاهای پادمانی آژانس اتمی را اصلی‌ترین مطالبه خود در مذاکرات رفع تحریم‌ها قرار داده و تأکید کرده که تنها بازگشت به قرارداد دوجانبه‌ای که در ازای برخی محدودیت‌ها نفع ملموس اقتصادی برای ملت ایران به همراه داشته باشد را منطقی می‌داند و آن را می‌پذیرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر