ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم

حاجی‌بابایی: عده‌ای در مجلس به‌دنبال فروختن آموزش و پرورش به بخش خصوصی هستند

رئیس فراکسیون ولایی مجلس با بیان اینکه جریانی در حال تضعیف آموزش و پرورش و حذف دانشگاه فرهنگیان است، گفت: عده‌ای در مجلس به دنبال فروختن آموزش و پرورش به بخش خصوصی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، حمید رضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون ولایی مجلس در هشتمین نشست مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه عده‌ای در مجلس به دنبال فروختن آموزش و پرورش به بخش خصوصی هستندف گفت: این جریان مشغول کوبیدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در هر شرایطی اند و با کار‌های مختلف مانند پیمانی اعلام کردن ورودی‌های سال ۹۵ و افزایش ورودی‌های ماده ۲۸ سعی در تضعیف و حذف دانشگاه فرهنگیان دارند.

وی افزود: دولت در قضیه حقوق کارمند‌ان دچار تخلف و خود رایی شده و سازمان برنامه بودجه خود تفسیری می‌کند.

 

این نماینده مجلس تصریح کرد: حداقل دستمزد برای حقوق بگیران یک میلیون و ۵۶۰ میلیون تومان است که برای دانشجومعلمان نیز باید اجرا شود و ما منتظر دستور رئیس جمهور به وزارتخانه هستیم که این ابلاغ شود.

رئیس کمیسیون ولایی مجلس ادامه داد: تصمیمی اتخاذ نشده تا کتاب‌های دانشگاه فرهنگیان بر اساس سند تحول نوشته شود و این یکی از آفات است.

 

وی تصریح کرد: تعداد جذب معلم‌ها طی سال‌های اخیر کم شده است و مدارس به بخش خصوصی داده می‌شود. این نگاه هاو جریانات با سندتحول کاملا متضاد است.

حاجی بابایی خاطرنشان کرد: طبق رهنمود‌های مقام معظم رهبری آموزش و پرورش یک نهاد حاکمیتی است و در برنامه ششم نیز مصوب شده که خصوصی سازی آموزش و پرورش ممنوع است.

منبع : فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
0
0
شما را به خدا قسم اجازه ندهید با اموزش و پرورش اینکار را بکنند!
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار