گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

رییس‌جمهور اوکراین:‌ از آمریکا سامانه پدافندی تحویل گرفتیم

رئیس جمهور اوکراین با اشاره به دریافت سامانه‌های پدافند موشکی پیشرفته از آمریکا، گفت که درگیری‌های شدیدی با نیروهای روسیه در خطوط مقدم در جریان است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه دامن‌زدن کشورهای غربی به جنگ اوکراین با ارسال تسلیحات به این کشور، «ولودیمر زلنسکی»‌ رئیس جمهور اوکراین بامداد دوشنبه از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی ساخت آمریکا خبر داد.

 

زلنسکی طی پیامی ویدئویی درباره وضعیت نبرد با روسیه در خط مقدم گفت که درگیری‌های شدیدی در بسیاری از نقاط در جریان است که برخی با نتایج مثبت برای اوکراین همراه شده است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی با نشان دادن تصاویری از محل درگیری‌ها بین نظامیان اوکراینی و نیروهای روسیه، توضیح داد: «اینجا منطقه دونتسک و منطقه خارکیف است. در مناطق خِرسون، میکولایف و زاپروژیا نیز درگیری‌های شدیدی در جریان است. ما نتایج مثبتی را در چند محور به‌دست آوردیم».

 

رئیس جمهور اوکراین در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت که کی‌یف اخیراً سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته‌ای از آمریکا دریافت کرده است.

 

طبق این گزارش، زلنسکی اظهار داشت: «کاملا نیازمند آن هستیم که ایالات متحده رهبری خود را نشان داده و به اوکراین سامانه‌های پدافند هوایی بدهد. می‌خواهم از رئیس جمهور [جو] بایدن برای تصمیم مثبتی که اتخاذ کرده، تشکر کنم».

 

به نوشته رویترز، وی با قدردانی از آمریکا به‌دلیل ارسال سامانه‌های توپخانه موشکی «هیمارس» و سامانه‌های موشک‌انداز چندگانه به اوکراین، گفت: «اما باور کنید که موارد ارسالی به هیچ وجه برای پوشش‌دادن زیرساخت‌های ما کافی نیستند».

 

رئیس جمهور اوکراین پیش از این با انتقاد از موافقت نکردن تل‌آویو با درخواست وی برای فروش سامانه پدافندی به کی‌یف، گفت واقعا دلیل این تصمیم آنها را درک نمی‌کند. / فارس

ارسال نظر