تریتا پارسی: ترامپ در مسیر بن‌بست نظامی قدم گذاشته است کاهش محسوس تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از جنگ با ایران کلافه و خشمگین است شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود ترامپ: پیوستن اسرائیل به جنگ با ایران تبعاتی خواهد داشت حزب‌الله: دولت لبنان با امتیازدهی پیاپی به حاکمیت ملی خیانت می‌کند تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا آمریکا استقرار نیروگاه هسته‌ای در آب‌های خود را بررسی می‌کند بازشدن پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران لفاظی های جدید ترامپ علیه انصارالله یمن ترامپ: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به سازش با اسرائیل است محکومیت صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران عملیات شبکه‌های خاموش؛ مغز صنایع حیاتی آمریکا از کار افتاد؟ کارلسون: هر دو حزب آمریکا دنبال براندازی در ایران بودند اما نتوانستند به صدا درآمدن آژیر خطر در بحرین؛ پدافند اردن فعال شد

مادورو: تحریم‌ها علیه مردم ونزوئلا جنایت بشری است

مادورو: تحریم‌ها علیه مردم ونزوئلا جنایت بشری است وزیر خارجه ونزوئلا با قرائت نامه رئیس‌جمهور این کشور در سازمان ملل تاکید کرد تحریم اقدامی قهری و جنایت علیه بشریت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا در نامه‌ای به هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد که توسط «کارلوس فاریا» وزیر امور خارجه این کشور قرائت شد، جنگ اقتصادی غرب علیه کشورش را «جنایت علیه بشریت» خواند و شکل‌گیری جهانی چندقطبی با نقش‌آفرینی ایران، روسیه و چین را پیش‌بینی کرد.

به گزارش تارنمای میسیون بِردد، رئیس‌جمهوری ونزوئلا در این نامه، اعمال «۹۱۳ تحریم غیر قانونی» علیه کشورش را محکوم و تاکید کرد اقدامات قهری و یکجانبه با محرومیت و تجاوز سیستماتیک، زندگی و حقوق جمعی کشورش را محدود می‌کند، رنج مردم را تشدید می‌کند، بنابراین آن‌هااز محکوم کردن این اقدامات ظالمانه به عنوان جنایت علیه بشریت دریغ نمی‌کنند.

مادورو، خسارت مادی ناشی از تحریم‌های غرب علیه ونزوئلا در سال‌های اخیر را ۱۵۰ میلیارد دلار ارزیابی کرد و از اروپا و آمریکا به دلیل سرقت ۳۱ تن طلای سپرده‌گذاری شده در بانک انگلیس به ارزش یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار انتقاد کرد.

او در مورد جنگ اوکراین نیز همزمان با استقبال از پیشنهاد همتای مکزیکی خود، «آندرس مانوئل لوپز اوبرادور»، برای ایجاد یک کمیسیون بین‌المللی برای تسهیل گفتگو میان اوکراین و روسیه، اطمینان داد که راه‌حل این جنگ از طریق گفت‌وگوی سیاسی انجام می‌شود.. وی سپس تمایل کاراکاس را برای تسهیل شرایط این گفتگو ابراز کرد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین در سخنانی بار دیگر تحریم‌ها علیه روسیه را رد کرد و خواستار پایان تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران، نیکاراگوئه، کوبا و روسیه شد.

مادورو اطمینان داد که جهان تک قطبی و استعمارگر کنونی در حل مشکلات بشریت و رفع نیاز‌های آن ناتوان است، علاوه بر آن تولد جهانی چندقطبی و تکثر محور و عاری از هژمونیسم را پیش بینی کرد که در آن ایران، روسیه، چین، هند و ترکیه نقش‌آفرینی خواهند کرد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار