تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

پاپ راهی بحرین می‌شود

رهبر کاتولیک‌های جهان از سوم تا ششم نوامبر به بحرین سفر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۷۵

«پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان در اولین سفر یک پاپ به پادشاهی بحرین از ۳ تا ۶ نوامبر به این کشور سفر خواهد کرد تا در مجمع گفت‌وگوی شرق و غرب شرکت کند.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «العربیه»، «متیو برونی» مدیر مطبوعات واتیکان امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «به دعوت مقامات مدنی و مذهبی، پاپ فرانسیس از سوم تا ششم نوامبر به بحرین سفر خواهد کرد».

پیش از این، «مختار تلئوبردی» وزیر امور خارجه قزاقستان در سفر رسمی به واتیکان با پاپ فرانسیس دیدار و دستور کار هفتمین کنگره رهبران ادیان جهانی را که سپتامبر امسال در پایتخت این کشور برگزار می‌شود، بررسی کرده بودند.

پاپ فرانسیس از تحولات سیاسی و اقتصادی در قزاقستان که در چارچوب ساخت یک «قزاقستان جدید» که توسط «قاسم ژامرت تاکایف» رئیس جمهور این کشور راه اندازی شده و همچنین برگزاری همه‌پرسی عمومی برای اصلاح قانون اساسی، استقبال کرده بود.

پیش از این و طبق برنامه از پیش اعلام شده، روز پنجم مارس دو سال گذشته پاپ در چارچوب سفری چهارروزه وارد عراق شده و با مقامات و مردم این کشور دیدار داشت.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار