تحریک جامعه به‌وسیله سلبریتی ها و لزوم برخورد قاطع با اقلیت پرمدعا-راهبرد معاصر
سردی هوا برخی از مدارس استان کرمان را به تعطیلی کشاند رکورد پرجمعیت‌ترین خانواده جهان؛ مردی ۱۰۲ بار پدر و ۵۷۸ بار پدربزرگ شد وزیر بهداشت: سال ۲۰۲۵ را سال صلح برای کارکنان سلامت اعلام کنیم هشدار افزایش آلودگی هوا در تهران آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر سکو‌های خارجی و ارتقای کیفیت اینترنت حکم اعدام برای محیط‌بان کرمانی صادر شد / آخرین تلاش‌ها برای جلب رضایت شاکی توضیح وزارت علوم درباره تاخیر در اعلام فراخوان جذب هیئت علمی سال ۱۴۰۳ اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد مدیرکل دفتر حیات وحش: پلنگ دماوند ماندنی نیست ۶۰ درصد طلاق‌های این استان مربوط به کودک همسری است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۱۴؛ افزایش آلودگی هوا در کلانشهر‌ها دستگیری عوامل سقط جنین در کرج تأیید سه زمین برای آرامستان‌های جدید تهران/ احتمال دفن اموات از سال آینده در آرامستان «بی بی مریم» ادامه بارش برف و باران در برخی از مناطق کشور/ افزایش نسبی دما در هفته پیش‌رو عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در دروس ریاضی، علوم و سواد خواندن با افت همراه است
«راهبرد معاصر» گزارش می‌کند؛

تحریک جامعه به‌وسیله سلبریتی ها و لزوم برخورد قاطع با اقلیت پرمدعا

عنوان می‌شود واقعیت‌های شومی در پشت پرده آشوب و اغتشاشات اخیر در کشور وجود دارد که تحریک برای افزایش تحریم‌ها و حذف ایران از جام جهانی فوتبال ازجمله مواردی است که از سوی شبکه‌های سعودی و آمریکایی با هدف به حاشیه بردن موفقیت‌های دولت سیزدهم در انجام اصلاحات اقتصادی و پیمان‌های جهانی برای تقویت شرایط کشور طراحی شده است. طبعاً برخورد قاطع با سلبریتی های هنجارشکن و اغتشاشگر نه‌تنها جزو قوانین، بلکه مطالبه‌ای عمومی است.
ملیحه زرین‌پور؛ روزنامه‌نگار
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 01
کد خبر: ۱۵۲۴۵۵

آشوب در جامعه به‌وسیله سلبریتی ها و لزوم برخورد قاطع با اقلیت پرمدعا

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ در دو هفته گذشته تاکنون ایران اسلامی شاهد ناآرامی های بسیاری از سوی اغتشاشگران سازمان یافته و آموزش دیده و برخی جوانان فریب خورده و متأثر از فضای روانی به وجود آمده از فضاسازی گروه‌های معاند از کومله، ضدانقلاب و سلطنت طلب ها گرفته تا آل سعود، صهیونیست و آمریکا بود؛ شرایطی که به بهانه فوت نابهنگام مهسا امینی با هوچی گری های از پیش برنامه ریزی شده معاندان به وجود آمد. 

 

 

مهسا امینی به دلیل پوشش نامناسب از سوی پلیس امنیت اخلاقی به مقر فراجا برای گذراندن دوره ۴۰ دقیقه ای آموزشی هدایت می‌شود اما به دلایلی که پزشکی قانونی به‌زودی نتیجه تحقیق و بررسی‌های خود را اعلام می‌کند، بیهوش و به بیمارستان منتقل شد، اما روز بعد فوت کرد، موضوعی که همه مردم و مسئولان را متأثر کرد. 

 

ماجرای مهسا امینی و آشوب‌های پس از آن نشان داد سلبریتی ها خیلی قابل اعتماد و اتکا نیستند و باید همانند شهروندان عادی با آنها برخورد کرد

خیال واهی براندازی

فوت مهسا امینی دستاویزی برای دشمن قسم خورده شد تا افرادی مانند مسیح علی نژاد، سرکرده منافقین و پسر شاه مخلوع و فراری سال‌های دور به میدان بیایند و با فریب و تشویش اذهان به دنبال آشوب و اغتشاش و به خیال خام خود تجزیه و براندازی باشند.

 

 

در این میان برخی سلبریتی های داخلی و ساکن خارج از کشور به طمع پول یا اقامت، تابعیت و هزار ترفند دیگر یا شاید از روی ساده لوحی با دشمن همراه و برخی مانند علی کریمی با شدت بسیار بالایی لیدر اغتشاش شدند تا شاید از آب گل آلود و آشفته وطن ماهی بگیرند؛ افراد و شخصیت هایی که به بهای پول بیت المال و همین ملت انقلابی بزرگ و بزرگتر شدند و آنقدر احترام و عزت دیدند که تصور کردند حالا می توانند کوه را جابه‌جا کنند. 

 

 

به‌طور کلی سلبریتی ها نفوذ زیادی در جامعه دارند و به سبب همین نفوذ و احترام می توانند کارهای زیادی انجام دهند. بنابراین برای منافع شخصی وارد بازی پول، اغتشاش و اقامت می‌شوند. سلبریتی هایی که روزی با بازی خوب فوتبال یا بازیگری در سینما و تلویزیون مورد توجه و تشویق مردم قرار گرفتند، محبوب شدند و در فضای ولنگار مجازی فالوورهای بسیاری جمع کردند و دارای نفوذ شدند، حالا در هر حوزه ای از اقتصاد و سیاست گرفته تا فرهنگ، ورزش و بین الملل خود را صاحب نظر می‌دانند و بدتر آنکه تراوشات ذهن خود را به کل جامعه تعمیم می دهند.

 

 

خدشه به امنیت اجتماعی

ماجرای مهسا امینی و آشوب‌های پس از آن نشان داد سلبریتی ها خیلی قابل اعتماد و اتکا نیستند و باید همانند شهروندان عادی با آنها برخورد کرد تا به امنیت به عنوان بنیادی ترین نیاز جامعه خدشه وارد نشود. اگر حاکمیت به دلیل نفوذ و عنوان این افراد از گناهشان چشم پوشی کند یا به آنها آسان بگیرد، این افراد به ماجرای دخالت های بی‌جای شان و لیدری اغتشاشات ادامه می دهند، بدون آنکه متنبه شده باشند.

 

 

برخورد با سلبریتی های معترض

نگاهی به قوانین سایر کشورها و نحوه برخوردشان با سلبریتی های آشوبگر به خوبی نشان می دهد دولت‌ها در ابراز اعتراضات اجتماعی با سلبریتی ها واکنش هایی مشابه با شهروندان عادی دارند؛ چنانچه در آمریکا به عنوان مدعی مهد آزادی بیان با سلبریتی های معترض برخورد می‌شود.

 

 

جین فوندا، بازیگر آمریکایی به جرم اعتراض و رهبری اعتراضات علیه سوخت فسیلی و گرمایش جهانی پنج مرتبه، محمدعلی کلی بوکسور معروف و قهرمان جهان به دلیل اعتراضات بشردوستانه علیه جنگ ویتنام پنج مرتبه و مارک روفالو، بازیگر معروف هالک به دلیل اعتراض به سوخت فسیلی، اعتراضات علیه شرکت های نفتی، اعتراضات نسبت به سیاست های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و اعتراضات نسبت به وقایع فلسطین بارها بازداشت می‌شوند.

 

 

جورج کلونی هم یکی از سلبریتی هایی است که در اعتراضات بشردوستانه شرکت می‌کند و بارها به‌وسیله پلیس دستگیر شده است. سال ۲۰۱۲ کلونی با پدرش در میان تظاهرکنندگان دستگیر شد.

 

تکرار تاریخ بی هویت

از اینها که بگذریم ماجرای هنجارشکنی سلبریتی ها تازه نیست و پیش تر نیز در جریان فتنه های دیگر رخ داده است، لذا لازم است در برخورد با سلبریتی های هنجارشکنی که این بار واضح تر از قبل لیدری آشوب و اغتشاش را برعهده داشته اند قاطع باشیم، زیرا آنها سردسته های جنگ نرم دشمن محسوب می‌شوند؛ افرادی که خود  صاحب مال، اموال و اقامت  در کشورهای مختلف هستند و گاهی برای خوشایند اربابانی که اقامت های راحت و درآمدهای چند میلیاردی نصیبشان می کنند، راحت اصول انقلابی که بیش از ۴۰ سال برایش شهید و جانباز داده شده است و دانشمندان دفاعی و هسته‌ای کشورمان ترور شده اند، زیر پا می گذارند.

 

 

علاوه بر این، بررسی ها نشان می‌دهد حساب‌های کاربری تعداد مشخصی از سلبریتی ها و ورزشکاران به‌وسیله حساب‌های جعلی از عربستان و آمریکا برای ادامه اغتشاشات در فضای مجازی سازماندهی شده است، مانند فالوورهای جعلی علی کریمی که از مهم‌ترین مهره های دشمن برای لیدری اغتشاش به‌شمار می‌رود. این اقدام از سوی کشورهای معاند با اهداف خاصی دنبال می‌شود.

 

واقعیت های پشت پرده

عنوان می‌شود واقعیت های شومی در پشت پرده آشوب و اغتشاش وجود دارد که تحریک برای افزایش تحریم ها و حذف ایران از جام جهانی ازجمله مواردی است که از سوی شبکه های سعودی و آمریکایی با هدف به حاشیه بردن موفقیت‌های دولت سیزدهم در انجام اصلاحات اقتصادی و پیمان‌های جهانی برای تقویت شرایط کشور طراحی شده است. 

 

 

برخورد قاطع با سلبریتی های هنجارشکن و اغتشاشگر نه تنها جزو قوانین، بلکه مطالبه ای عمومی است؛ آنجا که در برابر ساختارشکنی و بی قانونی علی کریمی ۹۷ هزار نفر امضا می کنند و در محکومیت رفتارهای خلاف عرف کشور، مردم راهپیمایی های گسترده در کشور انجام می دهند، لذا لازم است برخوردی قاطع با سلبریتی های قانون شکن و اغتشاشگر شود، چه فریب خورده و دستاویز و چه با برنامه از پیش تعیین شده وارد ماجرا شده باشند.




ارسال نظر
آخرین اخبار