یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

تعداد قربانیان توفان ایان در فلوریدا به ۴۵ نفر افزایش یافت

تعداد قربانیان توفان ایان در فلوریدا به ۴۵ نفر افزایش یافت توفان «ایان» که هفته گذشته با عبور از منطقه کارائیب و کوبا به شرق آمریکا رسید، شب گذشته علاوه بر خسارات مادی و قطع گسترده برق در ایالت فلوریدا، تاکنون ۴۵ کشته برجای گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 01
کد خبر: ۱۵۲۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری سی ان ان با انتشار این خبر افزود: توفان ایان که انتظار می رفت از شدت آن کاسته شود پس از عبور از ایالت فلوریدا، روز جمعه (روز گذشته) با سرعتی معادل ۶۰ مایل بر ساعت (نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت) وارد ایالت کارولینای جنوبی شد.

 

براساس این گزارش شمار کشته شدگان مربوط به توفان ایان تاکنون به ۴۵ نفر رسیده است ، صداها خانه بر اثر وقوع این توفان ویران شده و نیروهای امداد تنها توانسته اند ۲۷۵ نفر دربخش های مختلف این ایالت را از خطر سیل گرفتگی نجات دهند.

 

بحران برای آمریکا

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز در واکنش به این رخداد گفت: این بحران نه تنها برای فلوریدا بلکه بحرانی برای همه آمریکا است.

 

خسارات ۴۷ میلیارد دلاری – دومین توفان ویرانگر در فلوریدا

این گزارش می افزاید: درحالی که توفان ایان به سمت ایالت های کارولینای شمالی و ویرجینیا در حال پیش روی است، میزان خسارت های به بار آمده در ایالت فلوریدا حدود ۴۷ میلیارد دلار برآورد می شود که پس از وقوع توفان «اندرو» (Hurricane Andrew) در سال ۱۹۹۲ میلادی، این دومین توفان ویرانگر در این ایالت به شمار می رود.

 

ادامه خاموشی در فلوریدا

بنابراین گزارش توفان ایان در ایالت کارولینای شمالی منجر به قطع برق بیش از ۳۳۰ هزار مشترک شده و در ایالت فلوریدا نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک برق همچنان در خاموشی به سر می برند.

 

بحران سیاسی توفان در فلوریدا

تارنمای خبری هیل نیز ضمن پوشش اخبار این حادثه به پیامدهای سیاسی این توفان پرداخت و نوشت: توفان ایان به یک بحران سیاسی برای «ران دسانتیس» (Ron DeSantis) که برای باقی ماندن در سمت فرماندار ایالت فلوریدا در تلاش است، بدل شده؛ هرگونه عملکرد اشتباه وی در مواجه با این توفان از سوی «چارلی کرست» (Charlie Crist ) رقیب دموکرات وی که قرار است در انتخابات میان دوره ای ۲۰۲۴ بر سر این مقام با یکدیگر به رقابت پردازند به شدت تحت نظر و انتقاد قرار گرفته است.


توفان «ایان» هفته گذشته با عبور از منطقه کارائیب و کوبا و رسیدن به شرق امریکا، موجب قطع برق بیش از ۲ میلیون مشترک در سراسر ایالت فلوریدا شده بود. این توفان حداقل ۱۴ میلیون نفر از ساکنان این ایالت از آمریکا را تحت تاثیر قرار داد و روال عادی زندگی آنان را با مشکل مواجه ساخته است.

 

فرودگاه بین المللی جکسون ویل واقع در شمال شرق ایالت فلوریدا اعلام کرد که با ادامه توفان ایان همه پروازهای این فرودگاه در روز پنجشنبه لغو شد، این توفان ۳۰۰ کیلومتر از سواحل شرقی ایالت فلوریدا را تحت تاثیر قرار داد.

 

پیش تر طوفان دریایی ایان، سه شنبه گذشته کوبا را درهم نوردید و باعث کشته شدن ۲ نفر و قطع برق سراسری در این کشور منطقه آمریکای لاتین شده بود./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار