چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

میلر: بایدن باید در بخش‌ مراقبت ویژه خانه سالمندان باشد

میلر: بایدن باید در بخش‌ مراقبت ویژه خانه سالمندان باشد بعد از گاف جدید بایدن در مراسمی دولتی، مشاور پیشین کاخ سفید در دوره ترامپ گفت رئیس‌جمهور آمریکا توانایی ذهنی برای این سمت را ندارد و اگر در خانه سالمندان بود، در بخش مراقبت‌های ویژه زندگی می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «استفن میلر» مشاور پیشین کاخ سفید در دوره دونالد ترامپ بعد از این که بایدن در گافی جدید در مراسمی سراغ یکی از نماینده‌های فوت شده کنگره را گرفت، گفت وی باید در بخش مراقبت ویژه خانه سالمندان باشد.

میلر در مصاحبه پنجشنبه شب با نیوزمکس گفت «این نشان می‌دهد که رئیس‌جمهور بایدن از نظر شناختی حضور ذهن ندارد. او توانایی ذهنی برای خدمت به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده را ندارد. اگر در خانه سالمندان بود، در بخش مراقبت‌های ویژه می‌بود».

به گزارش وبگاه خبری «هیل»، بایدن چهارشنبه حین سخنرانی پرسید آیا جکی والورسکی نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا که ماه گذشته در تصادف رانندگی فوت شد، در بین حضار هست. بایدن گفت: می‌خواهم اینجا از همه شما تشکر کنم، از جمله مقامات منتخب دو حزبی مثل [جیم] مک‌گاورن، سناتور [مایک] براون، سناتور [کوری] بوکر، نماینده ...جکی، حضور داری؟ جکی کجاست؟

بعد از این گاف، سخنگوی کاخ سفید تلاش کرد اقدام رئیس‌جمهور آمریکا را توجیه کرده و وانمود کند که رفتار او ناشی از گیجی یا فراموشی نبوده است. «کارین ژان پی‌یر» گفت: «بایدن از قبل تصمیم گرفته بود که به خانواده این نماینده کنگره بابت آمدن به کاخ سفید خوش‌آمد بگوید. بنابراین، این نماینده در ذهن بایدن بود. نام او به صورت روشن در ذهن رئیس‌جمهور بود».

جمهوری‌خواهان مکررا گاف‌های رئیس‌جمهور آمریکا را نشانه عدم صلاحیت او برای این سمت می‌دانند و به گاف جدید بایدن ۷۹ ساله فوراً با همین استدلال واکنش نشان دادند. میلر هم با تکرار همین استدلال گفت که متمم ۲۵ باید در نظر گرفته شود. این متمم به برکناری رئیس‌جمهور آمریکا از سمت خود می‌پردازد.

بسیاری از تحلیلگران هم در ماه‌های گذشته گفته‌اند که بایدن از لحاظ سلامت ذهنی در وضعیت مناسبی قرار ندارد. با آنکه دوران حضور پنج دهه‌ای بایدن در سیاست همواره با گاف‌ها و لغزش‌های کلامی همراه بوده، از زمان آغاز ریاست‌جمهوری او، در رفتارش شواهدی از گم‌گشتگی‌های زمانی و مکانی مشاهده می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار