سپاه خبر داد: هلاکت تروریست‌های آمریکایی و انهدام آشیانه پهپادهای MQ9 پیام مهم سپاه به مردم اردن / حق ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم سردار شکارچی: آمریکا نمی‌داند مراکز تولید موشک ما کجاست نیروی دریایی سپاه: اخطار می‌دهیم که از مسیر‌های جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید آمار شهدای تیرماه ۱۴۰۵ اعلام شد واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰ روایت حداد عادل از زندگی دختر و دامادش در آپارتمان صدمتری هشدار سپاه پاسداران: کاری می‌کنیم که در آمریکا عزای عمومی اعلام شود تصویب نهایی مصوبه ساماندهی نیرو‌های شرکتی در هیات دولت / کارکنان شرکتی تبدیل وضعیت می‌شوند سپاه: رادار‌های نظامی کویت در پایگاه علی‌السالم و جزیره بوبیان منهدم شد/ عملیات نصر ۲ و تنبیه متجاوز ادامه دارد سخنگوی ارتش: دست دشمن را خوانده‌ایم؛ حتی اجازه حضور اولیه در جزایرمان را به دشمن نمی‌دهیم دریادار ایرانی: نیروی دریایی با اقتدار به مأموریت‌های خود ادامه می‌دهد خاطره دختر شهید سلامی از هدیه دختر و عروس رهبر شهید: گفتم نمی‌توان این هدیه را جایگزین کرد جزئیات مراسم گرامیداشت رهبر شهید و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در حسینیه شماره یک جماران تعطیلی ادارات کرمان چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات کامل

آیت الله رئیسی: تدابیر لازم برای حضور ایمن دانش‌آموزان و دانشجویان در کلاس‌های درس لحاظ شود

آیت الله رئیسی: تدابیر لازم برای حضور ایمن دانش‌آموزان و دانشجویان در کلاس‌های درس لحاظ شود رئیس‌جمهور تاکید کرد: تمام تدابیر اطمینان‌بخش برای حضور ایمن دانش‌آموزان و دانشجویان در کلاس‌های درس و اجتماعات علمی با همکاری خانه و مدرسه لحاظ شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 01
کد خبر: ۱۵۲۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه امروز شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا، با اشاره به کاهش چشمگیر شیوع این بیماری در ماه‌های اخیر، از خدمات کادر درمان و تلاشگران عرصه سلامت قدردانی کرد.

 

رئیس جمهور در عین حال با اشاره به وضعیت نامناسب شیوع کرونا در برخی کشورها، تداوم رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و تزریق دُز یادآور واکسن بر اساس زمان‌بندی متناسب، به ویژه در آستانه پاییز و زمستان را ضروری دانست.

 

رئیسی با اشاره به بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها پس از دو سال وقفه، همکاری بیش از پیش وزارت بهداشت با وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری و لزوم برنامه‌ریزی برای پیشگیری توامان از شیوع آنفلوانزای فصلی و کرونا را مورد تاکید قرار داد.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه خانواده‌ها در مصونیت‌بخشی هر چه بیشتر فرزندان عزیزمان در برابر کرونا و دیگر بیماری‌های فصلی نقش محوری دارند، گفت: تمام تدابیر اطمینان‌بخش برای حضور ایمن دانش‌آموزان و دانشجویان در کلاس‌های درس و اجتماعات علمی با همکاری خانه و مدرسه لحاظ شود.

 

رئیسی بر همین اساس به مسئولان وزارت بهداشت و رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی تاکید کرد که بیش از پیش به آموزش، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به موقع و کارشناسانه اهتمام داشته باشند.

 

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دستاوردهای ارزشمند اجرای طرح شهید سلیمانی در ایام اوج شیوع کرونا، آن را تضمینی برای اثربخشی تلاش‌های کادر درمان دانست و با قدردانی از زحمات دست اندرکاران این طرح، بر تداوم اجرای آن در زمینه‌های آموزش و پیشگیری و همچنین غربالگری تاکید کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار