سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند

فوت ۷ دانشجوی علوم پزشکی بر اثر خودکشی

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تعداد ۷ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سال گذشته بر اثر خودکشی فوت کردند، گفت: ۸۴ نفر از دانشجویان نیز اقدام به خودکشی کرده بودند که موفق آمیز نبود. ضمن اینکه ۱۰۴۶ نفر از دانشجویان نیز افکار خودکشی داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 25
کد خبر: ۲۷۹۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر مسعود حبیبی ضمن بیان این مطلب به وضعیت خودکشی در بین دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و توضیح داد: متاسفانه بر خلاف ادعا‌هایی که بعضاً اعلام می‌شود، آمار خودکشی در ایران بالا نیست. طبق آمار ارایه شده در سال ۲۰۲۳ آمار خودکشی منجر به مرگ در میانگین جهانی ۹ در هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است. این آمار در کشور آمریکا ۱۴ و در ایران نیز ۸ نفر می‌باشد؛ بنابراین اینگونه نیست که خودکشی در ایران بسیار بالاتر از سایر کشور‌ها باشد. اگر چه ما معتقد هستیم خودکشی یک نفر هم زیاد است و نباید اتفاق بیفتد.

وی در ادامه با بیان اینکه نسبت خودکشی در بین دانشجویان بسیار پایین‌تر از جمعیت عمومی جامعه است، تصریح کرد: در بین جمعیت دانشجویی دانشجویان علوم پزشکی کشور در سال ۱۴۰۳ تعداد ۷ دانشجو بر اساس خودکشی فوت و ۸۴ نفر نیز اقدام به خودکشی کرده بودند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۰۴۶ نفر دانشجو و دستیار دارای افکار خودکشی بودند که با مداخله به هنگام، مانیتور هفتگی، استفاده از جلسات روان درمانی و اقدامات پیشگیرانه نظیر برگزاری تور‌های فرهنگی، اجرای طرح موفق منتورینگ توسط دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آموزش مهارت‌های زندگی از جمله تاب آوری و حل مسئله توسط مراکز مشاوره از اقدام به خودکشی منصرف شده و تحت درمان روانشناختی قرار گرفتند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت وجود اختلالات استرس و اضطراب را عامل اصلی خودکشی در بین دانشجویان دانست و گفت: با توجه به اهمیت سلامت روان دانشجویان و دستیاران در وزارت بهداشت و ابلاغ ماده ۳۶ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به منظور ارتقا سطح بهزیستی روانی، پیشگیری و درمان انواع اختلالات روانشناختی افسردگی، اضطراب و ... ادارات مشاوره دانشگاه‌ها ارتقا جایگاه سازمانی پیدا کردند و علاوه بر سلامت روان موضوعاتی نظیر سبک زندگی دانشجویی، ارتباط با خانواده، پیوند و ازدواج به خوزه فعالیت این ادارات اضافه شده است.

دکتر حبیبی در پایان خاطرنشان نشان کرد: بر اساس آمار منتج از غربالگری دانشجویان علوم پزشکی، تعداد ۴۰ هزار نفر از دانشجویان علوم پزشکی نیاز به انجام مداخلات روان درمانی هستند. / شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار