محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

وزیر اطلاعات: گروهک‌های تروریستی به زودی نتیجه اعمال ننگین خود را خواهند دید

وزیر اطلاعات: گروهک‌های تروریستی به زودی نتیجه اعمال ننگین خود را خواهند دید وزیر اطلاعات با صدور پیامی ضمن تسلیت شهادت سردار سید حمیدرضا هاشمی، گفت: گروهک‌‌های تروریستی به زودی نتیجه اعمال ننگین خود و اغتشاش و آشوب و ترور مردم بی‌گناه را خواهند دید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات با صدور پیامی شهادت سردار سید حمیدرضا هاشمی فرمانده اطلاعات سپاه اطلاعات سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سایر همسنگران، خانواده محترم ایشان و مردم شهید پرور استان سیستان و بلوچستان تبریک و تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم رب‌الشّهداء والصّدیّقین

ولاتحسبنّ‌‌الذّین قتلوا فی سبیل‌‌الله امواتا بل احیاء عند ربّهم یرزقون

سردار سرتیپ پاسدار کاظمی

رئیس محترم سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 

بدون شک شهادت، پاداش مجاهدان فی‌ سبیل‌‌الله و عنایت خاص حضرت حق به پاکان عالم و رهروان حقیقت و آزادگی است.

 

خبر شهادت سردار سید حمیدرضا هاشمی فرمانده اطلاعات سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان و عضو شورای هماهنگی اطلاعات استان توسط تروریست‌‌های کوردل وابسته به استکبار جهانی موجب تأسف و تأثر گردید. مجاهدت‌های سترگ و شکوهمند آن شهید عالی‌قدر در عرصه‌های دفاع از انقلاب و نظام مقدس اسلامی و صیانت از امنیت و آرامش این سرزمین در رویارویی با تروریسم تکفیری و دشمنان امت اسلامی برای همیشه ماندگار و الهام بخش جوانان غیرتمند و انقلابی امروز و فردای میهن اسلامی به‌ویژه نسل جدید پاسداران خواهد بود.

 

شهادت مظلومانه این مجاهد فی سبیل‌‌الله را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله‌‌العالی)، جناب‌‌عالی و سایر هم‌سنگران، خانواده محترم ایشان و مردم شهید پرور استان سیستان و بلوچستان تبریک و تسلیت گفته و از درگاه خداوند منان برای آن شهید والا مقام طلب علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل مسئلت می‌‌نمایم.

 

گروهک‌‌های تروریست وابسته به استکبار جهانی بدانند که به زودی نتیجه اعمال ننگین خود و اغتشاش و آشوب و ترور مردم بی‌گناه را خواهند دید و پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیروهای مقتدر و مصمم اطلاعاتی‌، امنیتی و انتظامی، به تفرقه افکنی‌ها و جنایات مزدوران پاسخ قاطع خواهند داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار