توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن

وزیر اطلاعات: گروهک‌های تروریستی به زودی نتیجه اعمال ننگین خود را خواهند دید

وزیر اطلاعات: گروهک‌های تروریستی به زودی نتیجه اعمال ننگین خود را خواهند دید وزیر اطلاعات با صدور پیامی ضمن تسلیت شهادت سردار سید حمیدرضا هاشمی، گفت: گروهک‌‌های تروریستی به زودی نتیجه اعمال ننگین خود و اغتشاش و آشوب و ترور مردم بی‌گناه را خواهند دید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات با صدور پیامی شهادت سردار سید حمیدرضا هاشمی فرمانده اطلاعات سپاه اطلاعات سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سایر همسنگران، خانواده محترم ایشان و مردم شهید پرور استان سیستان و بلوچستان تبریک و تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم رب‌الشّهداء والصّدیّقین

ولاتحسبنّ‌‌الذّین قتلوا فی سبیل‌‌الله امواتا بل احیاء عند ربّهم یرزقون

سردار سرتیپ پاسدار کاظمی

رئیس محترم سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 

بدون شک شهادت، پاداش مجاهدان فی‌ سبیل‌‌الله و عنایت خاص حضرت حق به پاکان عالم و رهروان حقیقت و آزادگی است.

 

خبر شهادت سردار سید حمیدرضا هاشمی فرمانده اطلاعات سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان و عضو شورای هماهنگی اطلاعات استان توسط تروریست‌‌های کوردل وابسته به استکبار جهانی موجب تأسف و تأثر گردید. مجاهدت‌های سترگ و شکوهمند آن شهید عالی‌قدر در عرصه‌های دفاع از انقلاب و نظام مقدس اسلامی و صیانت از امنیت و آرامش این سرزمین در رویارویی با تروریسم تکفیری و دشمنان امت اسلامی برای همیشه ماندگار و الهام بخش جوانان غیرتمند و انقلابی امروز و فردای میهن اسلامی به‌ویژه نسل جدید پاسداران خواهد بود.

 

شهادت مظلومانه این مجاهد فی سبیل‌‌الله را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله‌‌العالی)، جناب‌‌عالی و سایر هم‌سنگران، خانواده محترم ایشان و مردم شهید پرور استان سیستان و بلوچستان تبریک و تسلیت گفته و از درگاه خداوند منان برای آن شهید والا مقام طلب علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل مسئلت می‌‌نمایم.

 

گروهک‌‌های تروریست وابسته به استکبار جهانی بدانند که به زودی نتیجه اعمال ننگین خود و اغتشاش و آشوب و ترور مردم بی‌گناه را خواهند دید و پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیروهای مقتدر و مصمم اطلاعاتی‌، امنیتی و انتظامی، به تفرقه افکنی‌ها و جنایات مزدوران پاسخ قاطع خواهند داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار