پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

دلیل کمبود سرم در کشور مشخص شد

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان تهران، از اقدام شرکت های پخش برای توزیع سرُم به داروخانه‌ها همراه با دارو انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 03
کد خبر: ۱۵۲۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، شهاب الدین جنیدی جعفری، با اشاره به اینکه اجرای طرح دارویار عملاً از ایجاد وقفه در تولید داروهای داخلی جلوگیری کرده و رغبت در تولید کنندگان بومی را ایجاد نمود، اظهار کرد: این امر نشان از توجه مسئولین به کیفیت بهتر تولیدات داخلی دارد اما به رغم تلاش‌ها هنوز کمبود در برخی اقلام دارویی مشاهده می‌شود.

وی افزود: در رابطه با سرُم‌های تزریقی گزارش‌هایی مبنی بر اینکه تولیدات در این حوزه بیش از مصرف است، به گوش می‌رسد اما بازار دارویی به شرایط پایدار برای برخی اقلام دارویی از جمله سرُم‌های تزریقی نرسیده است.

عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان تهران با اشاره به اینکه اگر تولید و مصرف سرُم شرایط نسبتاً متعادلی دارد، به نظر می‌رسد که سهمیه بندی باعث ایجاد بحران و جو کاذب شده است، ادامه داد: برخی شنیده حاکی از آن است که با تمام نظارت‌هایی که از سوی سازمان غذا و دارو و مجموعه‌های مرتبط انجام می‌شود، اما سبد فروشی و الزام به خرید برخی داروهایی که مورد درخواست داروخانه‌ها نیست به جهت دریافت سرم از طرف شرکت‌های توزیع کننده وجود دارد.

جنیدی با بیان اینکه فعالان حوزه تولید و توزیع دارو نیز دغدغه‌ها و معضلات مربوط به تولید و توزیع داروهای حجیم و سنگین و عدم سود آوری مناسب را مطرح می‌کنند، تصریح کرد: امید است با پیگیری‌های مستمر مسئولین و نظارت بیشتر، این مشکلات مرتفع شود و در حوزه سرم‌های تزریقی نیز در صورتی که موجودی و تولیدات سرم شرایط مناسبی دارد می‌توان با نظارت بیشتر بر امر توزیع و حتی اتمام سهمیه بندی در صورتی که کمبود کاذب وجود داشته باشد آن را مدیریت نمود.

عضو مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی به گاید لاین‌های درمان و تجویز منطقی سرم از سوی جامعه پزشکی و آگاه سازی مردم نسبت به دریافت دارو اشاره کرد و گفت: جامعه پزشکی و مردم باید به این امر واقف باشند که لزوماً برای رفع هر مشکل نیاز به تجویز و مصرف دارو از جمله سرم نیست و گاهی اوقات با رعایت یکسری از اصول می‌توان به هدف درمانی مطلوب دست یافت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار