تهران در آستانه هوای ناسالم لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟

سازمان غذا و دارو:کمبود آنتی بیوتیک و سرم هفته آینده رفع می‌شود

مشاور رییس سازمان غذا و دارو از توزیع محموله های جدید سرم و آنتی بیوتیک در کشور در هفته آینده خبر داد و افزود: این محموله ها نیاز واقعی جامعه به این اقلام دارویی را رفع می کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر  مهناز خانوی امروز(10 آبان) در کرمانشاه در جمع خبرنگاران، با اشاره به واردات محموله سرم و آنتی بیوتیک به کشور گفت: این محموله های وارداتی هم اکنون در مرحله ارزیابی کیفیت است و حداکثر از هفته آینده کار توزیع آنها شورع می شود.

وی افزود: تجربه نشان می‌دهد که همواره پس از یک کمبود، تقاضا برای آن کالا بطور کاذب و فزاینده ای بالا می رود، در همین راستا کار توزیع این اقلام دارویی به صورت کنترل شده خواهد بود.

خانوی در خصوص اینکه آیا این محموله های وارداتی پاسخگوی نیاز بازار خواهد بود، خاطرنشان کرد: بطور معمول پس از حذف یک دارو از قفسه داروخانه ها، تجارب اجتماعی نشان می‌دهد که حداقل باید سه برابر نیاز واقعی بازار تامین شود تا وضعیت به حالت عادی برگردد، چرا که به خاطر ترس و اضطراب ناشی از کمبود، تقاضا برای خرید بالا می رود.

مشاور رییس سازمان غذا و دارو در امور فعالیت های دانش بنیان، فناوری های نوین، شرکت های شتاب دهنده و صنایع فعال داروسازی سلامت محور گفت: در همین راستا نمی توان پاسخگوی کامل این نیاز کاذب بود، اما نیاز واقعی جامعه در این زمینه مرتفع می شود و برای همین کار توزیع بصورت کنترل شده صورت می گیرد.

خانوی گفت: همچنین با توجه به اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکل تولیدکنندگان این اقلام دارویی، وضعیت در این زمینه بهبود می یابد./ایسنا

ارسال نظر