ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

هلاکت ۱۳ تروریست النصره در سوریه

هلاکت ۱۳ تروریست النصره در سوریه معاون مرکز آشتی روسیه در سوریه گفت در حمله هوایی جنگنده‌های این کشور به مواضع گروه تروریستی «جبهه النصره» در ادلب، حداقل ۱۳ تروریست کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۶ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 04
کد خبر: ۱۵۳۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز آشتی روسیه شامگاه دوشنبه از انجام عملیات هوایی و حمله به مواضع تروریست‌های «جبهه النصره» در منطقه ادلب خبر داد.

«اولگ ایگوروف» معاون مرکز آشتی روسیه در سوریه با اعلام این خبر گفت که در این حمله هوایی حداقل ۱۳ تروریست از جمله ۲ فرمانده ارشد جبهه النصره کشته شدند.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، ایگوروف طی بیانیه‌ای توضیح داد: «نیروهای هوافضای روسیه محل اختفای تروریست‌های النصره را در منطقه ادلب در سوریه منهدم کردند، که ۱۳ تروریست از جمله دو فرمانده میدانی از بین رفتند».

وی با بیان اینکه تروریست‌های هدف قرار گرفته تهدید امنیتی برای نیروهای امنیتی روسیه بودند، اظهار داشت: «در نتیجه حملات هوایی به پناهگاه‌های زیرزمینی تروریست‌ها در نزدیکی مصیبین، ۱۳ تروریست از جمله فرماندهان میدانی ابویوسف الشامی و خالد الیوسف (ابوعمر) کشته شدند و ۲۲ نفر از اعضای این گروه تروریستی به شدت مجروح شدند».

طبق این گزارش، در این بیانیه آمده است: «علاوه بر این، نیروهای هوافضای روسیه یک انبار تسلیحات تروریست‌ها را منهدم کردند که در آن چهار موشک‌انداز دستی، یک اسلحه ضد هوایی و سلاح‌های سبک وجود داشت».

این مقام روس همچنین افزود:‌«انهدام پناهگاه‌های زیرزمینی تروریست‌ها امکان جلوگیری از خرابکاری‌ها و اقدامات تروریستی گسترده را در تأسیسات نیروهای مسلح فدراسیون روسیه در سوریه و تأسیسات نیروهای دولتی سوریه فراهم کرد».

ایگوروف پیش از این نیز گفته بود گروه تروریستی «مغاویر الثوره» با نظارت آمریکایی‌ها در حال تدارک اقدام تحریک‌آمیز علیه ارتش سوریه است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار