فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

آخرین اخبار رتبه بندی معلمان/ تایید مدارک رتبه‌ بندی ۵۰۰ هزار معلم

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از تأیید مدارک و مستندات ۵۰۰ هزار فرهنگی مشمول طرح رتبه‌ بندی در کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 05
کد خبر: ۱۵۳۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر صادق ستاری‌فرد اظهار داشت: با اقدامات خوبی که وزارت آموزش و پرورش برای اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان پیش بینی کرده بود؛ تا امروز حدود 850 هزار معلم مدارک و مستندات خود را در سامانه مربوطه بارگذاری کردند.

وی مشمولان قانون رتبه بندی معلمان در کشو را حدود 890 هزار نفر عنوان و تصریح کرد: تا امروز حدود 40 هزار نفر از معلمان مشمول اجرای این قانون، هنوز مدارک و مستندات خود را در سامانه تکمیل نکردند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: از این آمار مدارک و مستندات تا کنون مدارک  نزدیک به 500 هزار نفر فرهنگی مورد بررسی و تأیید قرار گرفته است.

ستاری‌فرد اضافه کرد: امروز ما شاهد هستیم سه مرکز مرتبط با رتبه بندی شامل مرکز سنجش، مرکز نیروی انسانی و مرکز فناوری وزارت آموزش و پرورش با تشکیل یک تیم هماهنگ، در حال اجرا و نهایی سازی موضوع رتبه‌بندی معلمان هستند.

وی عنوان کرد: مرکز سنجش نیز در حال تشکیل دوره‌های آموزش ارزیابی برای کانونهای ارزیابی است تا بتواند دوره ها را بهتر و تسریع بیشتر برگزار کند و کار رتبه بندی معلمان با سرعت بیشتری دنبال شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پیگیری شخص وزیر برای رفع مشکلات رتبه‌بندی معلمان طرح مهر‌آفرین بیان کرد: موضوع فرهنگیان طرح مهر آفرین که مابه‌التفاوت را دریافت نکرده بودند؛ مورد تأکید شخص مقام عالی وزارت آموزش و پرورش بوده و امید است که با پیگیری های لازم و همراهی سازمان برنامه و بودجه، این مابه‌التفاوت برای فرهنگیان طرح مهرآفرین واریز شود.

ستاری‌فرد با اشاره به لزوم اجرای فرایندهای قانونی استخدام برای معلمان طرح مهر‌آفرین خاطرنشان کرد: بر اساس تأکید سازمان امور اداری و استخدامی، می‌بایست فرایند رتبه‌بندی معلمان مبتنی بر ضوابط و قوانین موجود با برگزاری آزمون برای معلمان طرح مهرآفرین صورت پذیرد تا فرایندهای قانونی استخدامی این افراد بر اساس ضوابط قانونی طی شود.

وی افزود: همکاران مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با سازمان امور استخدامی در حال پیگیری امور هستند تا به زودی آزمون برگزار و این فرایند نیز طی شود.

ستاری‌فرد برای حضور در یادواره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز استان سمنان و پاسداشت معلم شهید سردار حاج محمود اخلاقی و همچنین آیین تودیع سرپرست و معرفی مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان سمنان به این استان سفر کرده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار