تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

روایت پسر مبلغ سعودی از شب بازداشت پدرش: خانه به میدان جنگ شبیه بود

روایت پسر مبلغ سعودی از شب بازداشت پدرش: خانه به میدان جنگ شبیه بود پسر یک مبلغ سعودی بازداشت شده که به تازگی توانسته از عربستان فرار کند، با انتشار ویدئویی از شب بازداشت پدرش سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 06
کد خبر: ۱۵۳۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، «عوض القرنی» از جمله واعظان و مبلغان سعودی است که در سال ۲۰۱۷ و در پی ولی‌عهد شدن «محمد بن سلمان» بازداشت شد.

 

فرار پسر وی «ناصر القرنی» از عربستان در هفته جاری ( یازدهم مهر) سر و صدای زیادی در رسانه‌ها به دنبال داشت. بنا به گفته وی، این فرار در راستای دفاع از پدر صورت گرفته است.

 

ناصر القرنی در یک ویدئو که در صفحه توییتر خود منتشر کرده، جزئیات شبی (نهم سپتامبر ۲۰۱۷) که پدرش بازداشت شد را بازگو کرده است.

 

وی گفت، نیروهای امنیتی به محض ورود به خانه به پدرش حمله کردند و لباس شخصی‌ها نیز قصد ورود به خانه را داشتند که جلوی آنها گرفته شد. نیروهای امنیتی شروع به تفتیش کامل خانه کردند و به روی همه افراد موجود در منزل دست به سلاح بردند.

 

ناصر القرنی ادامه داد، بیش از صد مرد خانه را محاصره کرده بودند و وضعیت شبیه به میدان جنگ شده بود. نیروهای امنیتی، کودکان را ترساندند و صدای گریه آنها به گوش همه رسید.

 

وی تأکید کرد، نیروهای امنیتی موجود در منطقه را می‌شناخت اما نیروهایی که آن شب برای بازداشت پدرش آمدند از نیروهای منطقه نبودند و هیچ کدام از آنها را نمی‌شناخت.

 

ناصر القرنی در ادامه گفت، آنها تأکید کردند که پدرش را ظرف دو روزه آینده بازمی‌گردادند اما وی هنوز آزاد نشده است.

عوض القرنی با اتهاماتی نظیر حمایت از اخوان المسلمین، تحریک به جنگ در مناطق درگیری و فتنه‌ و اهانت به سران دیگر کشورها بازداشت شد و اکنون به اعدام تهدید شده است.

 

محمد بن سلمان ولی‌عهد سعودی پس از رسیدن به این پست، موج بازداشت مخالفان، مبلغان و فعالان را در چارچوب یک عملیات سازماندهی شده و مورد حمایت آمریکا برای تسریع روند تکیه زدن به تاج و تخت پادشاهی آغاز کرد.

 

این بازداشت‌ها از سپتامبر ۲۰۱۷ با ۲۱ نفر آغاز شد که بیشتر آن‌ها از مبلغان و واعظان برجسته از جمله عوض القرنی، «سلمان العوده» و «علی العمری» بودند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار