واکنش مقامات مختلف صنعاء به بیانیه شورای امنیت-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

واکنش مقامات مختلف صنعاء به بیانیه شورای امنیت

مقامات مختلف صنعاء در واکنش به بیانیه شورای امنیت اعلام کردند، مطالبات صنعاء افراطی نیست و تنها خواستار حقوق خود است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 06
کد خبر: ۱۵۳۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  شورای امنیت چهارشنبه (۱۴ مهر) در بیانیه‌ای مدعی شد، مطالبات افراطی صنعاء در مذاکرات باعث اخلال در تلاش‌های سازمان ملل برای حصول توافق آتش‌بس شد.

 

«تیم لندرکینگ» فرستاده ویژه آمریکا در امور یمن هم خواستار انعطاف بیشتر صنعاء در خصوص تمدید توافقنامه آتش‌بس در یمن شد.

 

وی مدعی شد، صنعاء در خصوص مکانیسم پیشنهادی برای پرداخت حقوق کارمندان دولتی در یمن خواسته‌های غیرممکن و محالی مطرح کرده اما اطمینان دارد اگر صنعاء انعطاف به خرج دهد امکان رسیدن به توافق وجود دارد.

 

بیانیه شورای امنیت و اظهارات لندرکینگ با واکنش مقامات مختلف صنعاء روبرو شد. بر اساس گزارش «المسیره»، «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن بیانیه شورای امنیت را افراطی خواند و افزود: لغو محاصره یمن، پرداخت حقوق کارمندان از درآمدهای نفتی و رفع ممنوعیت پرواز مسافران از فرودگاه صنعاء به همه مقاصد، افراط‌ گرایی نیست.

 

الحوثی در ادامه هشدار داد، علیرغم ممنوعیت‌ها، صنعاء هواپیماهایی دارد که می‌دانند باید به کجا بروند.

 

«عبدالملک العجری» عضو هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن هم گفت، کشورهای ائتلاف متجاوز مسؤول تأمین حقوق کارمندان در استان‌های مختلف هستند زیرا آنها بر منابع نفت و گاز تسلط دارند.

 

وی افزود، ائتلاف یا باید حقوق کارمندان را بپردازد یا مدیریت تولید نفت را به دولت نجات ملی یمن واگذار کند و (در این صورت) دولت نجات ملی آماده پرداخت حقوق در تمام استان‌ها است.

 

«عبدالله بن عامر» معاون اداره تبلیغات نیروهای مسلح یمن هم گفت: عربستان سعودی به ما پیشنهاد داده که حقوق‌ها را پرداخت کند اما قبول نکردیم ما نیاز به اعانه کسی نداریم بلکه منابع و حقوق خود را می‌خواهیم.

 

آتش‌بس دو‌ماهه یمن با میانجیگری فرستاده ویژه سازمان ملل به این کشور، پس از دو بار تمدید تا دوم اکتبر (۱۰ مهر) به پایان رسید و «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در پیامی در توییتر به تمامی شرکت‌های نفتی در امارات و عربستان هشدار داد که به سرعت این کشورها را ترک کنند./ فارس

ارسال نظر