آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

درخواست برنده نوبل برای تظاهرات علیه ماکرون

نویسنده فرانسوی که به تازگی برنده جایزه نوبل ادبیات شده خواستار تظاهرات مردم علیه دولت این کشور به دلیل ناتوانی در کنترل تورم شده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۷ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های بین‌المللی گزارش داده‌اند گروهی از اندیشمندان فرانسوی از جمله «آنی ارنو»، نویسنده اهل فرانسه و برنده جایزه نوبل ادبیات در سال ۲۰۲۲ خواستار پیوستن مردم به تظاهراتی شده‌اند که قرار است هفته آینده علیه «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه برگزار شود.

۶۹ فرد که در میان آنها نام نویسندگان، کارگردانان و اساتید دانشگاه دیده می‌شود در نامه‌ای از سیاست‌های ماکرون که به افزایش تورم و گسترش شکاف‌های اقتصادی منجر شده انتقاد کرده‌اند.

این گروه در نامه‌شان که در نشریه «دو دیمانش» منتشر شده نوشته‌اند: «ماکرون از تورم برای گسترده‌تر کردن شکاف‌های اقتصادی و افزایش درآمدهای سرمایه‌ای که به زیان گروه دیگری از مردم است استفاده می‌کند.»

در متن این نامه همچنین تصریح شده دولت فرنسه اقدامات کافی برای مبارزه با افزایش قیمت انرژی انجام نداده و از افزایش مالیات شرکت‌هایی که به دلیل تورم بالا سود‌های زیاد کسب می‌کنند خودداری کرده است.

نرخ تورم در فرانسه بعد از آغاز جنگ اوکراین افزایش یافته، اما باز هم تورم در فرانسه در ماه‌های گذشته نسبت به سایر کشورهای حوزه یورو پایین‌تر بوده است.

امضاکنندگان این نامه از مردم خواسته‌اند به تظاهراتی که قرار است روز ۱۶ اکتبر (یکشنبه هفته آینده) برگزار می‌شود ملحق شوند. حزب چپ‌گرای افراطی «France Unbowed» برای برگزاری این تظاهرات فرخوان داده است. موضوع تظاهرات «اعتراض به هزینه‌های بالای زندگی» عنوان شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار