ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

قالیباف: مطابق قانون برنامه باید در مصرف سوخت صرفه‌جویی شود

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروزه عدم اسقاط در خط تولید معضل ایجاد کرده است، گفت: مطابق قانون برنامه باید در مصرف سوخت، صرفه‌جویی شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 19 مهر) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه دوفوریتی الحاق یک تبصره به ماده (10) قانون ساماندهی صنعت خودرو مصوب 1401 با اشاره به اینکه در رابطه با این بحث باید سه مولفه با یکدیگر مورد توجه قرار گیرد، گفت: چرخه تولید نباید متوقف شود لذا امروزه عدم اسقاط معضل در خط تولید ایجاد کرده است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس ماده (8) قانون هوای پاک، موتورسیکلتی که 20 سال کار کرده باید اسقاط شود اما مردم توان اینکه آن را اسقاط کنند را ندارند زیرا قدرت خرید این افراد، اجازه نمی‌دهد موتورسیکلت معمولی 40 میلیون تومانی را خریداری کنند.

 

وی افزود: اکنون برای تولید گازوئیل یارانه داده می‌شود و این در حالی است که کامیونی که 25 الی 40 سال کار کرده در هر کیلومتر چندین لیتر گازوئیل مصرف می‌کند؛ همچنین باید یادآور شد صرفه‌جویی در سوخت مطابق بند (ق) تبصره (12) باید انجام می‌شد و در ادامه مطابق آن اسقاط صورت می‌گرفت.

 

قالیباف گفت: در متن این لایحه خودروی سواری مورد اشاره قرار گرفته اما کامیون ذکر نشده است؛ اکنون ظرفیت کامیون در کشور کم است و این در حالی است که این موارد باید بهینه شود که باید این امکان برای آنها فراهم شده و امتیاز به آنها داده شود.

 

رئیس قوه مقننه بیان کرد: در حوزه کامیون ظرفیت تولیدمان در کشور قابل قیاس با خودروی سبک نیست بنابراین مطابق صحبت با هیأت رئیسه و نمایندگان و همچنین بر اساس ماده (153) آیین‌نامه، این لایحه به کمیسیون تخصصی ارجاع شود تا اصلاحات آن صورت گیرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار