حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند

تذکر نماینده مجلس به وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان و فرهنگیان

عضو هیئت رئیسه مجلس تذکر نماینده بافق به وزیر آموزش و پرورش درباره لزوم چاره‌اندیشی برای پرداخت به موقع پاداش پایان خدمت معلمان و فرهنگیان را قرائت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۰۸۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه تذکرات کتبی نمایندگان به رئیس جمهور و مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:

 

-تذکر محمدرضا صباغیان بافقی نماینده مهریز به وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر ضرورت تسریع در پرداخت خسارات وارده به کشاورزان و باغداران به علت سرمازدگی و تعیین تکلیف تسهیلات آنها و تذکر به وزیر صنعت مبنی بر لزوم نظارت بر کیفیت محصولات عرضه شده در بازار و تذکر دیگری به وزیر آموزش و پرورش مبنی بر لزوم چاره اندیشی برای پرداخت به موقع پاداش پایان خدمت فرهنگیان و تذکر دیگری به وزیر نفت مبنی بر ضرورت انجام هماهنگی و کار کارشناسی دقیق پیش از کاهش سهمیه سوخت وسایل نقلیه.

 

-تذکر زهرا شیخی نماینده اصفهان و جمعی از نمایندگان به رئیس جمهور مبنی بر ضرورت تخلیه به موقع کشتی های حامل اقلام استراتژیک در بنادر کشور.


-تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر و جمعی از نمایندگان به وزیر کشور مبنی بر لزوم اقدام به کاهش جمعیت اتباع بیگانه در شهرستان های شاهین شهر، میمه و برخوار به یک پنجم جمعیت فعلی و تذکر به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر کشور مبنی بر لزوم تبیین افکار عمومی در خصوص محل هزینه کرد درآمدهای جاری شرکت منحله رهگشای ناجی پارس و تذکر دیگری به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر ارتباطات مبنی بر لزوم اقدام به رفع اشکالات ارسال پیامک های تلفن های همراه.

 

-تذکر محمد سرگزی نماینده زابل به وزیر کشور مبنی بر لزوم پرداخت خسارت نکشت به کشاورزان سیستان.

 

-تذکر صدیف بدری نماینده اردبیل به رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر لزوم تسریع در پرداخت بهای گندم خریداری شده از کشاورزان استان اردبیل و تذکر دیگری به وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر لزوم پرداخت بهای مرغ های خریداری شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی.

 

-تذکر حسن همتی نماینده شاهین دژ و تکاب و جمعی از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر لزوم تسریع در پرداخت طلب کشاورزان به شهرستان های شاهین دژ و تکاب و تذکر به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر بهداشت مبنی بر لزوم توجه به وضعیت بهداشتی و درمانی شهرستان های شاهین دژ و تکاب.

 

-تذکر علی اکبر علیزاده برمی و احمد محرم‌زاده یخفروزان و جمعی از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر لزوم تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و تذکر دیگری به وزیر امور خارجه مبنی بر لزوم هماهنگی با مقامات و مسئولان عراقی در خصوص تحویل پیکر درگذشتگان سفر اربعین.

 

-تذکر علیرضا ورناصری قندعلی نماینده مسجدسلیمان و جمعی از نمایندگان به وزیر ورزش مبنی بر ضرورت بررسی اعتراضات تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان در بازی با پرسپولیس.

 

-تذکر عباس جهانگیرزاده نماینده پارس آباد به همراه جمعی از نمایندگان به وزیر نیرو مبنی بر ضرورت رسیدگی به سوءمدیریت در توزیع آب و توسعه شبکه آبیاری دشت مغان.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۹
0
0
بسیاری از معلمان برای تردد به روستاها خودرو لازم هستند اما وسیله شخصی ندارند‌ خوب وام خودرو جز همین رفاهیات باشد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
0
0
تبعیض بین معلمان این هست که جایگاه معلم که دوره چهارساله در دانشگاه فرهنگیان گذرانده با جایگاه معلمان که دوره سه ماه گذرانده در دانشگاه فرهنگیان یکی هست
وزارت برای عدالت باید حداقل یک رتبه به معلمان دوره چهارساله دانشگاه فرهنگیان که نخبه های کنکور بودند بدهند

در ضمن درد تمام وزارت خانه جایگاه کارمندان نسبت به نحوه ورود آنها به وزارت فرق دارد

تبعیض دیگر این هست آموزش پرورش در این شش سال گذشته بیشتر معلمان دوره چهارساله دانشگاه فرهنگیان را به مناطق دور می فرستد به اجبار
اما معلمان مهد کودک نهضتی که دوره سه ماه گذراند و استخدام شدند به مراکز شهر و روستاهایی نزدیک می فرستد همه جوره به معلمان دوره چهارساله دانشگاه فرهنگیان ظلم میشود
پرطرفدارترین اخبار