یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

روسیه شرکت «متا» را به فهرست سازمان‌های تروریستی اضافه کرد

روسیه شرکت «متا» را به فهرست سازمان‌های تروریستی اضافه کرد دولت روسیه روز سه شنبه شرکت «متا» غول فناوری آمریکایی متا، مالک شبکه‌های اجتماعی معروف «واتس اپ»، «اینستاگرام» و «فیسبوک» را به فهرست سازمان‌های «تروریستی» اضافه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر از وبگاه شبکه خبری «تی‌آر‌تی» با این تصمیم تازه سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه، شرکت متا در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی و گروه‌های مخالف روسیه قرار گرفت.

روسیه اواخر ماه مارس پس از اینکه مقامات متا را به «روس‌هراسی» در طول عملیات نظامی روسیه در اوکراین متهم کرد، فعالیت فیسبوک و اینستاگرام را ممنوع کرد.

فیس‌بوک و اینستاگرام از ماه مارس در روسیه غیرقابل دسترسی بودند، اما بسیاری از روس‌ها برای ادامه استفاده از شبکه رسانه‌های اجتماعی از فیلترشکن استفاده می‌کردند.

چندی قبل نیز قاضی دادگاه صلح در مسکو شرکت گوگل را به دلیل ناکامی نظامند در حذف اطلاعات ممنوع شده در روسیه ۷.۲ میلیارد روبل (۹۸.۴ میلون دلار) جریمه کرد.

دیدبان رسانه‌ای روسیه اعلام کرده بود که 16 پروتکل علیه گوگل در روسیه آماده شده است. دادگاه در چنین مواردی جریمه را بر اساس ۱.۱ تا ۱.۲ از درآمد سالیانه شرکت در نظر می‌گیرد. دادگاه مسکو جریمه مشابهی را برای شرکت فیسبوک در نظر گرفت.

روسیه چند ماه پیش نیز شرکت «گوگل» را به دلیل نقض قوانین مربوط به اطلاعات شخصی مبلغ ۳ میلیون روبل (معادل با ۴۱۱۰۷ دلار آمریکا) جریمه کرده بود.

روسیه به طور متناوب شرکت‌های بزرگ فناوری را به دلیل ارتکاب جرائمی مانند خودداری از حذف مطالب ممنوعه تحت جریمه قرار داده و در تلاش است آنها را متقاعد کند اقدام به افتتاح دفتر در روسیه کنند.

سازمان فدرال نظارت بر ارتباطات، اطلاعات، فناوری و رسانه‌های عمومی روسیه ماه پیش هشدار داد ممکن است گوگل را به دلیل عدم ذخیره داده‌های شخصی کاربران روسیه‌ای در خاک روسیه مبلغ ۶ میلیون روبل جریمه کند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار