ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

روسیه شرکت «متا» را به فهرست سازمان‌های تروریستی اضافه کرد

روسیه شرکت «متا» را به فهرست سازمان‌های تروریستی اضافه کرد دولت روسیه روز سه شنبه شرکت «متا» غول فناوری آمریکایی متا، مالک شبکه‌های اجتماعی معروف «واتس اپ»، «اینستاگرام» و «فیسبوک» را به فهرست سازمان‌های «تروریستی» اضافه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر از وبگاه شبکه خبری «تی‌آر‌تی» با این تصمیم تازه سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه، شرکت متا در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی و گروه‌های مخالف روسیه قرار گرفت.

روسیه اواخر ماه مارس پس از اینکه مقامات متا را به «روس‌هراسی» در طول عملیات نظامی روسیه در اوکراین متهم کرد، فعالیت فیسبوک و اینستاگرام را ممنوع کرد.

فیس‌بوک و اینستاگرام از ماه مارس در روسیه غیرقابل دسترسی بودند، اما بسیاری از روس‌ها برای ادامه استفاده از شبکه رسانه‌های اجتماعی از فیلترشکن استفاده می‌کردند.

چندی قبل نیز قاضی دادگاه صلح در مسکو شرکت گوگل را به دلیل ناکامی نظامند در حذف اطلاعات ممنوع شده در روسیه ۷.۲ میلیارد روبل (۹۸.۴ میلون دلار) جریمه کرد.

دیدبان رسانه‌ای روسیه اعلام کرده بود که 16 پروتکل علیه گوگل در روسیه آماده شده است. دادگاه در چنین مواردی جریمه را بر اساس ۱.۱ تا ۱.۲ از درآمد سالیانه شرکت در نظر می‌گیرد. دادگاه مسکو جریمه مشابهی را برای شرکت فیسبوک در نظر گرفت.

روسیه چند ماه پیش نیز شرکت «گوگل» را به دلیل نقض قوانین مربوط به اطلاعات شخصی مبلغ ۳ میلیون روبل (معادل با ۴۱۱۰۷ دلار آمریکا) جریمه کرده بود.

روسیه به طور متناوب شرکت‌های بزرگ فناوری را به دلیل ارتکاب جرائمی مانند خودداری از حذف مطالب ممنوعه تحت جریمه قرار داده و در تلاش است آنها را متقاعد کند اقدام به افتتاح دفتر در روسیه کنند.

سازمان فدرال نظارت بر ارتباطات، اطلاعات، فناوری و رسانه‌های عمومی روسیه ماه پیش هشدار داد ممکن است گوگل را به دلیل عدم ذخیره داده‌های شخصی کاربران روسیه‌ای در خاک روسیه مبلغ ۶ میلیون روبل جریمه کند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار