صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

سؤالات تازه درباره خروج عجیب پورشه‌های لوکس از مزایده

سؤالات تازه درباره خروج عجیب پورشه‌های لوکس از مزایده بررسی‌ها نشان می‌دهد حداقل ۲۷ دستگاه از ۳۱ دستگاه خودروی پورشه موجود در گمرک نوشهر که قرار بود در مزایده به متقاضیان واگذار شود، به‌دلیل مغایرت از گردونه مزایده خارج شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، روز شنبه هفته جاری جلسه رمزگشایی از پیشنهادات مزایده الکترونیکی حدود 1000 دستگاه خودرو درگمرک‌مانده برگزار شد، تقریباً قسمت مهمی از مزایده بدون اشکال و ابهام خاصی جریان طبیعی خود را طی کرد، در این بین تنها بحث خروج حدود 50 دستگاه خودرو از فراینده مزایده به‌دلیل آنچه مسئولان مغایرت در رنگ، مدل و تعداد سیلندر بخشی از خودروهای مذکور عنوان کرده‌اند، با سؤالاتی روبه‌رو شده است.

 

در این بین پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد در یک اتفاق عجیب از 31 دستگاه خودرویی که از استان مازندران و گمرک نوشهر وارد این مزایده شده‌ بودند، تعداد قابل‌توجهی از دستگاه‌های مورد مزایده به‌دلیل آنچه از آن به‌عنوان مغایرت یاد شده خارج شده است، و بررسی اطلاعات منتشرشده در وب‌سایت سازمان اموال تملیکی نیز تأیید می‌کند که حدود 27 دستگاه خودروی پورشه در گمرک نوشهر از پروسه مزایده خارج شده‌اند.

 

پیش از این مسئولان اعلام کرده بودند که خروج بیش از 50 دستگاه خودرو از فرایند مزایده به‌دلیل مغایرت بوده است، حال بررسیهای جدید نشان می‌دهد بیش از نیمی از خودروهای لوکس خارج‌شده از مزایده تنها به یک گمرک (نوشهر) تعلق داشته‌اند.

 

همچنین در سراسر کشور 43 دستگاه خودروی پورشه در مزایده عرضه شد که در نهایت شاهد خروجی 60درصد آنها از فرایند مزایده بودیم، این درحالی است که قیمت‌گذاری و حتی مدلهای خودروهای مذکور بسیار به یکدیگر نزدیک بوده است.

 

 ابهام مهمی که در اینجا مطرح می‌شود این است که فرایند کارشناسی اولیه خودروهای مذکور با چه سازوکاری انجام شده است که تقریباً 85 درصد از خودروهای یک گمرک که همگی از یک برند بوده‌اند با مغایرت آن‌چنان جدی مواجه شده است که ظاهراً چاره‌ای جز توقف مزایده پارتیهای مذکور و خروج از فرایند فروش نبوده است. توجه داشته باشیم که این خودروها تأییدیه استاندارد و محیط زیست را نیز دریافت کرده‌اند، یعنی علاوه بر تیم کارشناس رسمی دادگستری، یک بار هم نظر کارشناسان دو سازمان مذکور درباره ویژگی‌های خودرو اخذ شده است.

 

طبق جدول و بر اساس داده‌های رسمی، 28 دستگاه پورشه از یک مدل و 3 دستگاه پورشه نیز از مدل ثانویه بوده‌اند و از هر دو مدل در حذفیات پروسه مزایده قرار داشته‌اند، با این پیش‌فرض یک سؤال مهم پیش می‌آید که چگونه 3 الی 4 دستگاه باقی‌مانده مشمول مغایرتهای مورد بحث نشده‌اند؟

 

سؤالات تازه درباره خروج عجیب پورشه‌های لوکس از مزایده

به‌عنوان مثال؛ اگر تعداد سیلندرهای خودروهای مذکور در لیست اولیه با واقعیت تفاوت داشته است، چگونه چند دستگاه از خودروهای همان گمرک نوشهر از فرایند مزایده کنار گذاشته نشده و برنده آن مشخص شده است؟

 

این نکته را هم باید اضافه کرد، در خصوص ابهامات قیمت‌گذاری حالا نه‌تنها رسانه‌ها بلکه خود سازمان اموال تملیکی ابهاماتی را درباره قیمت پایه خودروهای لوکس یک گمرک در جنوب غرب کشور مطرح کرده است. ماجرا تا حدی جدی شد که درخواست تغییر هیئت کارشناسی نیز به مقامات تصمیم‌گیر در این حوزه ارسال شده است.

 

گفتنی است، چندی قبل ناظر گمرکات استان مازندران در خصوص آخرین وضعیت پورشه‌های توقیف‌شده در بندر نوشهر گفت: 31 دستگاه خودروی پورشه که ثبت سفارش آن‌ها قانونی نبوده است وارد بندر شده بود که طبق دستور مقام قضائی توقیف شدند.

 

ناظر گمرکات مازندران با بیان اینکه پرونده قاچاق کالا برای این خودروها تنظیم شده است، گفته بود، پرونده واردات این پورشه‌ها در محاکم قضائی است و هنوز حکمی برای آن صادر نشده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار