سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق

ادامه توقیف نفتکش‌های یمنی توسط ائتلاف سعودی

ادامه توقیف نفتکش‌های یمنی توسط ائتلاف سعودی شرکت نفت یمن اعلام کرد که ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان، یک نفتکش یمنی دیگر را توقیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه المسیره، عصام المتوکل سخنگوی شرکت نفت یمن در این باره گفت که ائتلاف سعودی کشتی "پرنسس خدیجه" حامل گازوئیل را با وجود اینکه پیش از این مورد بازرسی سازمان ملل قرار گرفته و مجوز لازم را از این سازمان دریافت کرده بود، توقیف کرد.
سخنگوی شرکت نفت یمن دوشنبه نیز در توئیتی نوشت: نیروهای ائتلاف متجاوز به سرکردگی عربستان که از حمایت آمریکا برخوردار است، امروز دوشنبه نفتکش «پریکلیس» را به رغم داشتن مجوز از سازمان ملل برای ورود به آب های یمن، توقیف کردند.
پیش از این، شرکت نفت یمن، ائتلاف متجاوز و سازمان ملل را مسئول تلاش های تاسف بار و اعمال محدودیت‌های نادرست که عواقب شدیدی بر آنها مترتب است، دانسته بود.
بر اساس اعلام رسانه های یمن، ائتلاف سعودی طی ماه‌های آگوست و سپتامبر ۱۳ کشتی حامل سوخت یمن را با وجود بازرسی و مجوز سازمان ملل متحد توقیف کردند.
مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن پیش تر به ائتلاف سعودی درباره ادامه توقیف کشتی‌های حامل سوخت که نقض صریح آتش بس است، هشدار داده بود.
وزیر دفاع یمن نیز تأکید کرده بود که نیروهای مسلح یمن در آمادگی کامل برای اجرای هرگونه تصمیم از سوی رئیس شورای عالی سیاسی این کشور هستند.
عربستان سعودی همراه با امارات، بحرین، سودان، مصر و کویت در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد اما پس از گذشت تقریبا هفت سال از این تجاوز وحشیانه، سایر هم‌پیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار