کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

هاآرتص:اسرائیل چاره‌ای جز توافق با لبنان نداشت

یکی از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» درباره جزئیاتی از دیدگاه‌های مقامات کابینه تل‌آویو با توافق ترسیم مرزهای آبی بین فلسطین اشغالی و لبنان صحبت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه هاآرتص به نقل از یکی از اعضای امنیتی کابینه رژیم صهیونیستی اذعان کرد که تل‌آویو چاره‌ای جز توافق با بیروت نداشت.

او در این باره تصریح کرد: چه آنانی که مخالف امتیاز دادن یائیر لاپید، نخست‌وزیر اسرائیل به لبنان هستند و چه آن‌هایی که باور داشتند امکان رسیدن به توافق بهتری وجود دارد، بعد از شنیدن آمارها و برآوردهای اطلاعاتی، رای مخالف خود به توافق را پس گرفتند.

طبق اطلاعات فاش شده از این روزنامه صهیونیستی، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر کنار گذاشته‌شده‌ی کابینه تل‌آویو و «یواز هندل» وزیر ارتباطات آن که به فکر دادن رای مخالف بودند، در نهایت جلسه تصویب توافق رای ممتنع دادند؛ چرا که گزینه دیگری نداشتند.

این جلسه را لاپید، روز چهارشنبه هفته گذشته (۱۲اکتبر) با حضور اعضای کابینه‌اش برگزار کذرده بود تا پیش‌نویس توافق ترسیم مرز دریایی میان فلسطین اشغالی و لبنان مورد بررسی قرار گیرد و به تایید آن‌ها برسد.

پیش از این نیز رسانه‌های عبری اعلام کرده بودند که در جلسه لاپید برای تصویب توافق با کابینه‌اش، تمام اعضا به جز «آیلت شاکد» وزیر امور داخلی صهیونیست‌ها موافقت خود را با متن آن اعلام کرده بودند.

این توافق در حالی از سوی کابینه فعلی تایید و به تصویب رسید که سیاستمداران صهیونیستی و رسانه‌های عبری حملات شدیدی علیه لاپید و اطرافیانش داشتند. آن‌ها با عبارت‌هایی همچون تسلیم در مقابل حزب‌الله، از دست‌رفتن امنیت و خطای راهبردی لاپید این توافق را توصیف می‌کنند.

«آموس هوچشتاین» مشاور ارشد آمریکا در امور امنیت انرژی جهانی که به عنوان میانجی‌گر، مذاکرات ترسیم مرزهای دریایی بین تل‌آویو و بیروت را پیش می‌برد، در گفت‌وگو با شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: «اسرائیل به همه آن چیزهایی که می‌خواست نرسید»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار