بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

وزیر صهیونیست: تهدیدات نصرالله باعث شد تا توافق با لبنان را بپذیریم

وزیر صهیونیست: تهدیدات نصرالله باعث شد تا توافق با لبنان را بپذیریم وزیر امور داخلی صهیونیست‌ها تصریح کرد که تهدیدات دبیرکل حزب‌الله لبنان باعث شد تا تل‌آویو توافق ترسیم مرزهای دریایی با لبنان را بپذیرد و این موضوع را نقص بسیار بزرگی برای رژیم‌شان دانست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «آیلت شاکد» وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی روز گذشته (شنبه) در گفت‌وگویی رسانه‌ای گفت: تهدیدهای حسن نصرالله، دبیرکل جنبش حزب الله لبنان، دلیل توافق ما با لبنان بود.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، شاکد در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اسرائیلی افزود: «این یک نقص بسیار بزرگ است که در شرایطی که توافق حاصل شد که نصرالله اسرائیل را تهدید کرد».

او ادامه داد: «نصرالله می‌گفت اگر پیش از امضای توافق‌نامه شروع به تولید گاز کنیم، سکوی گاز طبیعی کاریش در دریای مدیترانه را هدف قرار خواهد داد. متأسفانه در نهایت، این تهدیدها دلیل و انگیزه‌ی ما برای امضای توافقنامه شد».

این در حالی است که «یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه هفته گذشته (۱۲اکتبر) با حضور اعضای کابینه‌اش، جلسه‌ای امنیتی برگزار کرده بود تا پیش‌نویس توافق ترسیم مرز دریایی میان فلسطین اشغالی و لبنان مورد بررسی قرار گیرد و به تایید آن‌ها برسد.

رسانه‌های عبری اعلام کرده بودند که در جلسه لاپید برای تصویب توافق با کابینه‌اش، تمام اعضا به جز شاکد، وزیر امور داخلی صهیونیست‌ها موافقت خود را با متن آن اعلام کرده بودند.

یکی از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» درباره جزئیاتی از دیدگاه‌های مقامات کابینه تل‌آویو با توافق ترسیم مرزهای آبی تصریح کرده بود: چه آنانی که مخالف امتیاز دادن یائیر لاپید، نخست‌وزیر اسرائیل به لبنان هستند و چه آن‌هایی که باور داشتند امکان رسیدن به توافق بهتری وجود دارد، بعد از شنیدن آمارها و برآوردهای اطلاعاتی، رای مخالف خود به توافق را پس گرفتند.

طبق اطلاعات فاش شده از این روزنامه صهیونیستی، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر کنار گذاشته‌شده‌ی کابینه تل‌آویو و «یواز هندل» وزیر ارتباطات آن که به فکر دادن رای مخالف بودند، در نهایت جلسه تصویب توافق رای ممتنع دادند؛ چرا که گزینه دیگری نداشتند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار