واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

مقاومت فلسطین: صهیونیست‌ها هیچ راه فراری ندارند

گروه مقاومت «عرین الاسود» به صهیونیست‌ها هشدار داد که هیچ راه فراری ندارند و مردم فلسطین باید مستقیماً با آنان وارد درگیری شوند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، گروه مقاومت «عرین الاسود» (بیشه شیران) شامگاه امروز شنبه از مردم فلسطین خواست که مستقیما با صهیونیست‌ها درگیر شوند.

خبرگزاری شهاب به نقل از این گروه گزارش داد، ساکنان شهرکهایی که در اطراف مسیر راهپیمایی قرار دارند که قرار است صهیونیستها امشب برگزار کنند، باید راه را به روی صهیونیست‌ها ببندند.

این گروه خطاب به مردم فلسطین گفت: نگران نباشد. به اذن خداوند، شیران بیشه، با شما و در میان شما هستند. آنان (صهیونیست‌ها) را محاصره کنید؛ زیرا هیچ راه فراری از دست ما و شما ندارند.

عرین الاسود با بیان اینکه هیچ حساب کاربری در شبکه اجتماعی تیک تاک ندارد که بسته شده باشد، تصریح کرد: اگر با ابزارهای تکنولوژیک ما نیز مبارزه شود، اطمینان داریم که ملت بی نظیر ما، پیامهای ما را هر نحوی خواهند رساند.

عرین الاسود، بیستم مهر ماه جاری بیانیه‌ای صادر و طی آن مسئولیت قتل یک نظامی صهیونیست در عملیات تیراندازی در نابلس را بر عهده گرفت و بر ادامه این عملیات‌ها تأکید کرد.

در این بیانیه از شهروندان فلسطینی برای حمایت از این گروه مقاومتی درخواست شده و ضمن درخواست از تمامی مبارزان گروه‌های فلسطینی برای آماده‌باش تأکید شده که نبرد نزدیک است.

ارتش رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب از کشته شدن یک نظامی خود در جریان تیراندازی در نزدیکی شهرک صهیونیستی «شیوه شامرون» در غرب نابلس خبر داد. چند روز پیش نیز در جریان تیراندازی در اردوگاه شعفاط یک نظامی صهیونیست کشته شد.

گروه عرین الاسود یک گروه مسلح است که ده‌ها نیروی مقاومت در آن فعالیت دارند و شهرک قدیمی نابلس را به عنوان مقر خود انتخاب کرده‌اند و نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست را در هر مکان و وضعیتی هدف قرار می‌دهد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار