کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

اعتراض روسیه به انفعال برلین در مقابله با حمله به اماکن دیپلماتیک خود

دولت مسکو انفعال مقامات آلمانی در برخورد با اقدام خرابکارانه علیه ساختمان‌های دیپلماتیک روسیه در این کشور را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در یک نشست خبری نسبت به عدم واکنش مقامات آلمان به خرابکاری «گروه‌های سازمان‌یافته همفکر با کی‌یف» علیه ساختمان سفارت و سرکنسولگری روسیه در این کشور ابراز انزجار کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، دیپلمات‌های روسیه تایید کردند، چند روز قبل خرابکاران با پرتاب بطری و بادکنک‌های حاوی رنگ به ساختمان سفارت روسیه در شهر برلین آلمان حمله کردند.

زاخارووا بیان کرد: «ما شدیدا به سبب فقدان پاسخ مناسب مقامات آلمانی به اقدامات خرابکارانه گروه‌های سازمان‌یافته عوامل هم‌فکر با رژیم کی‌یف در تاریخ ۱۰ اکتبر ۲۰۲۲ (۱۸ مهر ۱۴۰۱) علیه سفارتخانه روسیه در شهر برلین و سرکنسولگری روسیه در شهر فرانکفورت آلمان ناراحت هستیم.»

مسکو تاکید کرد، پلیس آلمان اجازه به وقوع این حملات به ساختمان‌های دیپلماتیک روسیه داده و روسیه عدم واکنش برلین به این حملات را یک اقدام عمدا غیردوستانه در نظر می‌گیرد.

زاخارووا متذکر شد: «ما تاکید می‌کنیم مقامات آلمانی باید به صورت عملی و نه رسمی تعهدات قانونی بین‌المللی را که تحت کنوانسیون روابط دیپلماتیک سال ۱۹۶۱ وین برای تامین امنیت ساختمان‌های نمایندگی‌های دیپلماتیک خارجی در کشورشان تقبل کرده‌اند اجرا کنند.»

زاخارووا همچنین از آلمان خواست امنیت سفارتخانه روسیه در شهر برلین و کنسولگری‌های روسیه در دیگر مناطق آلمان را تقویت کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار