شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

تکذیب اظهارات منتسب به کبری خزعلی در فضای مجازی

روابط عمومی شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده اظهارات منتسب به کبری خزعلی، رئیس این شورا را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده اظهارات منتسب به کبری خزعلی، رئیس این شورا را تکذیب کرد.

 

در این تکذیبیه که در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار گرفته، آمده است:

 

بار دیگر دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی و ایادی رسانه‌ای ایشان با دروغ و کینه‌توزی اظهار نظری غیرواقعی را به سرکار خانم دکتر کبری خزعلی نسبت دادند و برخی افراد نیز به‌دور از اخلاق و انصاف این دروغ را بازنشر داده‌اند. بدین‌وسیله ضمن تکذیب این اظهارنظر نادرست به اطلاع می‌رساند ایشان هیچ‌گونه مصاحبه یا سخنرانی درباره این‌موضوع نداشته و مواضع انقلابی و فرهنگی ایشان از طریق رسانه‌های رسمی کشور اطلاع‌رسانی می‌شود. پیگیری حقوقی موضوع با عناوین نشر اکاذیب و تهمت و افترا برای ایشان محفوظ است.

 

در روزهای گذشته عکس‌نوشتی با لوگوی تسنیم منتشر شد که حاوی سخنانی منتسب به کبری خزعلی بود. در این عکس‌نوشت ادعا شده بود که این خبر از خروجی سایت حذف شده درحالی که تسنیم همان زمان اعلام کرد کد خبر درج‌شده در لینک (27888884) جعلی است و آن را تکذیب کرد.

 

تهمیه میلانی، کارگردان سینما این عکس نوشت را در فضای مجازی بازنشر کرده بود.

 

در هفته‌های گذشته شاهد چند مورد جعل لوگوی خبرگزاری تسنیم و برخی رسانه‌های دیگر با هدف انتساب مواضع و نقل‌قول‌های ساختگی به مسئولان کشور با هدایت جریانات معاند در فضای مجازی بودیم./ تسنیم

ارسال نظر