تکذیب اظهارات منتسب به کبری خزعلی در فضای مجازی-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

تکذیب اظهارات منتسب به کبری خزعلی در فضای مجازی

روابط عمومی شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده اظهارات منتسب به کبری خزعلی، رئیس این شورا را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده اظهارات منتسب به کبری خزعلی، رئیس این شورا را تکذیب کرد.

 

در این تکذیبیه که در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار گرفته، آمده است:

 

بار دیگر دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی و ایادی رسانه‌ای ایشان با دروغ و کینه‌توزی اظهار نظری غیرواقعی را به سرکار خانم دکتر کبری خزعلی نسبت دادند و برخی افراد نیز به‌دور از اخلاق و انصاف این دروغ را بازنشر داده‌اند. بدین‌وسیله ضمن تکذیب این اظهارنظر نادرست به اطلاع می‌رساند ایشان هیچ‌گونه مصاحبه یا سخنرانی درباره این‌موضوع نداشته و مواضع انقلابی و فرهنگی ایشان از طریق رسانه‌های رسمی کشور اطلاع‌رسانی می‌شود. پیگیری حقوقی موضوع با عناوین نشر اکاذیب و تهمت و افترا برای ایشان محفوظ است.

 

در روزهای گذشته عکس‌نوشتی با لوگوی تسنیم منتشر شد که حاوی سخنانی منتسب به کبری خزعلی بود. در این عکس‌نوشت ادعا شده بود که این خبر از خروجی سایت حذف شده درحالی که تسنیم همان زمان اعلام کرد کد خبر درج‌شده در لینک (27888884) جعلی است و آن را تکذیب کرد.

 

تهمیه میلانی، کارگردان سینما این عکس نوشت را در فضای مجازی بازنشر کرده بود.

 

در هفته‌های گذشته شاهد چند مورد جعل لوگوی خبرگزاری تسنیم و برخی رسانه‌های دیگر با هدف انتساب مواضع و نقل‌قول‌های ساختگی به مسئولان کشور با هدایت جریانات معاند در فضای مجازی بودیم./ تسنیم

ارسال نظر