اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

مخالفت ادامه‌دار نتانیاهو با ترسیم مرز‌ها با لبنان

مخالفت ادامه‌دار نتانیاهو با ترسیم مرز‌ها با لبنان بنیامین نتانیاهو از مخالفان سرسخت کابینه یائیر لاپید گفته در نشست امنیتی بررسی توافق ترسیم مرز‌های دریایی با لبنان شرکت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی، مخالفت خود را با مشارکت در نشست امنیتی که یائیر لاپید نخست وزیر کنونی این رژیم برای گفتگو درباره توافق ترسیم مرز دریایی با لبنان خواستار شده است، اعلام کرد.

حزب لیکود که ریاست آن را بنیامین نتانیاهو برعهده دارد در پیامی در توئیتر، ارائه این توافق را به کنست برای رای گیری و تصویب خواستار شد و افزود یائیر لاپید با ادعای اینکه مخالفان از او خوششان نمی‌آید، کسب موافقت کنست را با توافق تسلیم شدن برابر سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان رد می‌کند.

گفتنی است ۲۰ مهرماه یائیر لاپید نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست کابینه اعلام کرد: کابینه با رای اکثریت اعضا، پیش‌نویس توافق ترسیم مرز‌های دریایی فلسطین اشغالی با لبنان را تصویب کرد.

سردرگمی اسرائیلی‌ها و اختلافات در بین مقامات این رژیم تا استعفای «اودی ادیری» مذاکره کننده ارشد رژیم صهیونیستی در مذاکرات ترسیم مرز‌های دریایی با لبنان پیش رفت که این استعفا یک روز پس از آن انجام شده که یائیر لاپید نخست وزیر رژیم صهیونیستی، ۱۰ مهرماه موافقت اولیه خود را با پیش نویس یک توافق با میانجی گری آمریکا برای تعیین مرز دریایی با لبنان ابراز کرد.

لاپید گفته بود: این پیشنهاد به طور کامل از امنیت و منافع تجاری اسرائیل محافظت می‌کند.

همان زمان هم بنیامین نتانیاهو نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی از یائیر لاپید نخست وزیر کنونی این رژیم درخصوص عملیات ترسیم مرز‌ها و میدان گازی کاریش به شدت انتقاد کرد و گفته بود: لاپید به شیوه ننگینی تسلیم تهدید‌های حسن نصرالله دبیرکل جنبش حزب الله لبنان شده است.

این درحالی است که موضع مقاومت و سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در مسئله میدان گازی کاریش دلیل اصلی این اظهارات و دادن امتیاز از سوی صهیونیست‌ها به حساب می‌آید. اولین بار سید حسن نصرالله به این حق طبیعی لبنانی‌ها اشاره داشت و نسبت به سرقت رژیم صهیونیستی از این حق طبیعی لبنان اعتراض کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار